Faceți căutări pe acest blog

joi, 30 aprilie 2020

SERVUSZ, TRĂDĂTORILOR sau DIKTATUL DE LA BUCUREȘTI!


   În sfârșit, am ajuns ca în plină perioadă epidemică, atunci când atenția generală este îndreptată în altă direcție, am ajuns așadar să căpătăm exact ceea ce ne lipsea! Dar ce zic eu că ne lipsea, căpătăm datorită majorității parlamentare și nu numai, lucrul după care tânjeam! Lucrul căruia îi simțeam cu toții lipsa!
   Căpătăm așadar,
AUTONOMIA ȚINUTULUI SECUIESC!
   Știu că mulți dintre noi își doreau asta, așa că pesedeul, disperat să câștige aliați pentru alegerile ce vin, folosește instrumentul în care este majoritar dar care și-a pierdut de multă vreme credibilitatea în fața publicului și trece prin parlament orice prostie îi trece prin cap ciolacului și celor ca el! Acum, mai recent, au venit cu nebunia asta cu autonomia ținutului secuiesc, obținând un virtual sprijin în alegerile viitoare în schimbul îndepărtării DEFINITIVE a unei bucăți zdravene din întregul țării!
   Pentru cei care nu au înțeles, pentru cei care susțin necondiționat pesede-ul și ai lui, iată explicat simplu, ca pentru ... cum stă treaba:
pesede-ul PRIMEȘTE AJUTOR LA UN TUR DE ALEGERI, POATE ȘI LA LOCALE
ȘI LA PARLAMENTARE, APOI udemere-ul ÎȘI VEDE DE TREABA ȘI INTERESUL LUI
în timp ce
ținutul secuiesc RĂMÂNE VEȘNIC AUTONOM SAU PENTRU CINE NU PRICEPE,
O BUCATĂ DIN UNGARIA AJUNGE ÎN
INIMA ROMÂNIEI!
AȘA S-A ÎNTÂMPLAT ȘI CU ÎNVĂȚĂMÂNTUL ÎN LIMBA MAGHIARĂ ȘI CU INSCRIPȚIILE BILINGVE, 
TOATE AU FOST CĂPĂTATE ÎN URMA UNUI ILUZORIU SPRIJIN DE MOMENT, SPRIJIN CARE S-A DUS 
ÎN TIMP CE CÂȘTIGUL udemere-ULUI A RĂMAS!
   Mai simplu de atât nu pot explica trădarea celor dispuși să facă troc cu pământul patriei în schimbul câtorva ani de posibil mandat la guvernare! Zic posibil pentru că sprijinul udemere-ului poate aduce niște voturi în ungurime sau un iluzoriu sprijin în parlamentul actual, pentru că de la anul lucrurile se schimbă, nu-i așa? Pentru atât de puțin lucru poate pune cineva la sfârșitul documentului textul:

„Acest proiect de lege se consideră adoptat de Camera Deputaților în forma inițială,
în condițiile art. 75 alin. (2) teza a III-a din Constituția României, republicată”?
Urmat de semnătură:
PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR
iON - mARCEL cIOLACU?
   Pentru atât de puțin lucru ne vând ciolacu și pesediștii lui?
   Iar noi trebuie să-i credem patrioți, nu? 
   Cum s-a făcut asta?
   Simplu, prin lenea lor proverbială, deputații au omis să ia în discuție proiectul de lege depus în DECEMBRIE 2019 de niște deputați udemere, drept care a fost considerat adoptat tacit: din decembrie 2019 până în aprilie 20-20, camera nu a avut timp să discute un proiect de lege de o importanță covârșitoare pentru România, camera nu a considerat suficient de importantă propunerea de formare a unei unități statale cu limbă proprie, conducere proprie, legislație proprie, cu parlament și președinte propriu, poate chiar și cu monedă național autonomă forint!
NU, CAMERA DEPUTAȚILOR NU A AVUT TIMP, ÎN SPERANȚA CĂ 
VA TRECE NEOBSERVAT ȘI CĂ VA CĂPĂTA AJUTORUL
 MAGHIARILOR LA ALEGERILE CARE VIN!


   În acest moment, apar declarații ale unor parlamentari care încearcă să-și facă un capital politic, declarații din care aflăm că a fost o greșeală, că avizele negative ale comisiilor nu au apucat să fie discutate și aplicate, că una, că alta, că e lungă că e lată, că nu va trece de senat, că ei care de la pașopt așa și pe dincolo ...
   Serios?
   Nu cumva a mai greșit parlamentul?
   Nu cumva dacă și senatul greșește dar președintele refuză să o promulge, apare vreun avocat al poporului (că o fi ciorbea că o fi vreo renată tot un drac pesedist este) care să atace hotărârea președintelui la pesedista ccr care să accepte sesizarea avocatului diavolului?

   Cred că pesede-ul a ajuns prea departe, cred că pesede-ul nu mai are limită, cred că ce știm noi este un rahat prin comparație cu ce vrea să ascundă pesede-ul – cel puțin asta lasă de înțeles atitudinea disperată a partidului celor săraci!

   Unde vom ajunge?
   Cu înjurăturile țigănești ale potentaților pesede ne-am obișnuit!
   Cu impotența potentaților pesede ne-am obișnuit!
   Cu lăcomia potentaților pesede ne-am obișnuit!
   Cu falsul patriotism al potentaților pesede ne-am obișnuit!
   Ce mai urmează?
   Ce mai urmează, pentru că autonomia ținutului secuiesc nici dracnea nu cred că îndrăznea să o aducă în discuție!

  

   Așadar, pentru binele lor personal, majoritarii pesede și nu numai sunt gata să schimbe pe mai nimic teritorii pentru care acum vreo sută de ani au murit Marin și Gheorghe și Vasile și Ion, pământ pentru care au apărut invalizi, orfani și văduve de război, un pământ pe care s-a luptat și s-a murit este la un pas de a fi cedat pentru câteva posibile voturi și asta nu se cheamă trădare ci politică social democrată, politică pesedistă!

   Mai am o ultimă întrebare: dacă vreau să mă duc la Sf. Gheorghe plecând din Brașov, adică vreo 30 de km distanță, va fi suficient buletinul sau îmi trebuie pașaport?
   P.S. În acest moment este clar:
pesede-ul TREBUIE SĂ SE REFORMEAZĂ SAU SĂ DISPARĂ!
SPRE BINELE NAȚIONAL!
CA SĂ NU NE ADUCĂ ÎN SITUAȚIA DE DOLIU NAȚIONAL!
    Așa crede un om ... care mai privește strada 
ȘI CARE SE ÎNTREABĂ DACĂ MAI TREBUIE SĂ EXISTE PARTIDE ETNICE ÎN ROMÂNIA ANULUI 2020!

   P.S.2 L-am ascultat pe președinte vorbind pe această temă: de data asta sunt de acord cu spusele acestuia 100%!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu