Faceți căutări pe acest blog

joi, 2 aprilie 2020

Surprize ... surprize?


   Sunteți surprinși că în România oamenii plătiți pentru o lucrare nu-și respectă partea lor de contract și dezertează de la datorie?
   Sunteți surprinși că în România șefi în locuri chiar importante ajung niște imbecili fără minte?
   Sunteți surprinși că în România nu s-a pregătit nimeni în ultimele șase luni pentru o epidemie care urma să vină, problema fiind când și nu dacă?
   Sunteți surprinși că în România cei plătiți să facă ceva nu sunt în stare de nimic altceva decât de pupat șefii politici în, mă iertați, cur?
   Sunteți surprinși că în România sunt mai mulți morți de covid 19 decât în toate țările vecine nouă?
   Sunteți surprinși că în Suceava s-a declarat carantina totală pe 30 martie seara și că pe 31 martie se vindeau bilete la tren către toate destinațiile?
   Sunteți surprinși că cei ce ne conduc nu vorbesc corect românește?
   Sunteți surprinși că autoritățile nu sunt în stare să facă și să aplice un plan coerent?
   Sunteți surprinși că spitalele au ajuns să mintă în legătură cu numărul de morți și de cauza morții lor ca să nu aibă probleme?

   Ei bine, nu mai fiți surprinși!
   Este urmarea anilor de conducere de către mafia politică, a anilor în care politica interlopă și-a pus oamenii în posturi grase, este urmarea anilor de numiri politice fără urmă de merit, este urmarea anilor de studii cumpărate și nu făcute, este urmarea anilor de „jmecherii” la toate nivelurile, este urmarea lipsei de concurență, este urmarea stării de analfabetism, lipsă de educație și sălbăticie în care se găsește cea mai mare parte a populației, este urmarea anilor de emisiuni de rahat la radio și tv, este urmarea anilor în care ne-am complăcut, în care noi am râs iar ei și-au fortificat partidele prin legi strâmbe și curți de justiție care să-i apere, este urmarea anilor în care la pensii speciale noi am tăcut în loc să ieșim cu furcile, este urmarea anilor în care la privilegii noi am tăcut în loc să ieșim cu furcile, este urmarea anilor în care ei s-au numit între ei sau pe ai lor unde a fost mai gras și mai bine, de la consulate până la consilii de administrație și noi am tăcut în loc să ieșim cu furcile!
   Ei bine, nu fiți surprinși!
   Dacă nici acum, după mizeria făcută de oamenii politici în țară și mascată sub preșul „luptei împotriva coronavirusului”, dacă nici acum când am văzut că numirile politice ucid, dacă nici acum nu ieșim cu furcile figurate la ei, la această mafie politică indiferent de culoarea ei, atunci putem sta liniștiți cu mămăliga în buzunar: va fi tot o formă de sinucidere dar de mai lungă durată și mai dureroasă ...

  

   Dacă nu facem nimic acum, dacă ne mulțumim cu berea, cu fotbalul, cu pozele de vedete cu țâțe goale și cu a râde de canaliile care ne conduc, vom avea în continuare aceeași soartă conduși tot de ciolac, bonta, dăncilă, vela, pintea, costache&Co!
   Da, marea majoritate a conducătorilor noștri sunt niște canalii, CANALII!
   Depinde numai de noi dacă vor mai exista politic sau nu, dacă ne vor mai conduce vreodată sau nu, dacă vor plăti sau nu!
   Stăm și-l ascultăm pe CTP și ne spunem că este cam dur, ne satisface într-o oarecare măsură un guran care dacă nu a mers cu politica face pași înapoi către ziaristică, stăm și comentăm prostiile debitate de antene, schimbăm programul la prostiile debitate de redușii de la proTV, suntem intoxicați de propaganda rusă, ne trimitem unii altora glumițe sau mesaje motivaționale, facem jocul altora și ne intoxicăm cu explicații fanteziste dar uităm singurul lucru care ne poate salva în viitor:
JOS CU POLITICIENII MAFIOȚI!
STOP POLITICII INTERLOPE!
TREBUIE SĂ IEȘIM CU FURCILE FIGURATE ÎMPOTRIVA AUTORILOR ACESTUI MEGA COLECTIV!


   Și atât!
   Așa gândește un om, care privește strada!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu