Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 mai 2020

Contra timp




   Îl ascult pe ciolacu, eminența cenușie a pesede-ului, leul Buzăului, vulturul săracilor!
   Acest ciolac, are un cuvânt greu de spus în conducerea țării dar încă nu s-a hotărât când să-l spună! Mai exact, îl trântește când nu trebuie și dă cu bățu-n baltă! Ăsta-i motivul pentru care în ultima vreme trolii de pe net nu mai susțin necondiționat pesede-ul și înjură numai puterea!
   Dar ce-a spus ăst ciolac alături de drum?
   Nimic deosebit și culmea, nici chiar greșit: a spus că trebuie mărite pensiile, puterea de cumpărare, că statul trebuie să dea ...
   Apoi, după ce a forțat ușurel trecere unor legi prin parlament, legi care prevăd că noi toți sub numele de stat trebuie să dăm bani agricultorilor,să mărim pensiile la nivelul din Germania plus 50%, să dăm bani șomerilor, firmelor, aligatorilor, ciorilor, etc, etc, același ciolac își trage sufletul, respiră adânc și plânge de mila bieților pensionari cărora guvernul liberal nu le va plăti pensiile pentru că nu are de unde!
   Dracu` să-l mai înțeleagă!
   Ori statul are bani să dea tuturor, chiar și celor care nu cer, ori statul moare de foame de nu mai poate plăti niște amărâte de pensii: 
DIN ACEASTĂ DILEMĂ, ciolacu NU POATE IEȘI!

  

   Trecând puțin timp, am înțeles: ciolacu și pesede-ul spun bine ce spun, dar sunt în contratimp, adică în încercarea de a nu fi uitați de către un electorat din ce în ce mai atent la alte probleme decât gafele țații veorichii, ciolacu&Co spun orice, oricând, oricum, numai să fie ascultați și să poată spune în continuare! Așadar, de multe ori, din grabă și neatenție, ciolacii spun ce ar fi trebuit să spună anul trecut sau peste doi ani ...
   Măcar dacă ar fi numai din neatenție și grabă și nu dintr-o stupiditate ușor de bănuit ...
   Cel puțin așa crede un om, care încă privește strada!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu