Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 6 mai 2020

Vreau să știu!


   Vă este dor de slugărel?
   Nu știți care slugărel?
   slugărel toader, cel care a distrus la ordinul lui dracnea&Co justiția, cel care a înfipt-o pe zăluda de la Constanța șef la SS, cel care a dat-o afară în șuturi pe Kovesi de la DNA ...
   Aha, acum știți despre care slugărel vorbesc ... da ... cel care taie și spânzură la Iași, cel care este mare și tare în justiția românească, da, despre el este vorba ...

   CEDO a hotărât după o chibzuință mai mult decât matură (un an și jumătate) că ceea ce a făcut mafia formată din slugărel, ccr, SS și ceilalți acoliți, aliați și complici ai lor atunci când au înlăturat-o pe Kovesi de la șefia DNA a fost ceva de neimaginat, că femeii i s-au încălcat grav și mișelește cele mai elementare drepturi, anume acela de a fi judecată și de a face recurs! Practic, DNA Kovesi a fost dată afară pentru că așa a vrut, mă iertați, nu slugărel toader ci pesede-ul lui dracnea, dăncilă, șerban nicolae, ciolacu, vasilescu, iordache și lista pușcăriabililor poate continua! Iar acum, se găsesc imbecili care să ofteze de dorul pesede-ului și al vremurilor în care puterea o aveau cei mai sus enunțați!

   Da, așa zisul eminent profesor de drept constituțional de la Iași a fost o slugă, o slugă și o mână dreaptă, aia cu care știm cu toții ce face mai tot omul!
O SLUGĂ A CELOR PE CARE MULȚI ÎI REGRETĂ
DIN CAUZA FAPTULUI CĂ,
ESTE ADEVĂRAT CĂ AU FURAT,
DAR NE-AU MAI DAT ȘI NOUĂ!

  

   Să stăm indiferent cum dar să ne gândim drept:
CINE PLĂTEȘTE PENTRU PORCĂRIA DE MAI SUS?
CINE TREBUIE TRAS LA RĂSPUNDERE PENTRU
ÎNCĂLCAREA GRAVĂ ȘI REPETATĂ A CONSTITUȚIEI?
CINE PLĂTEȘTE?

   Vreau să știu pe cine va deranja justiția română de la număratul banilor aduși de pensiile speciale și salariilor astronomice pentru a-l/i trage la răspundere pentru mizeria de dreptate pe care au făcut-o!

   Așa se gândește un om, care privește strada ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu