Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 ianuarie 2015

Commedia de-l arde!

   Tot mai mulți, cer ...


   ... demisia lui victor ponta din fruntea PSD! A fost mai întâi dragostea Mihaelei, apoi primarul care este și, oamenii doar s-au amuzat pe seama cererilor lor!
   Dar acum, după ce a văzut că DNA-ul nu mai știe de frica șefilor politici, după ce a înțeles că ce ți-e scris, în dosar ți-e pus, chiar și Radu Mazăre, întâiul gospodar (??!??) al Constanței, vine cu aceeași cerere: jos ponta!
   Să fie acum șeful PSD mai vulnerabil? Dacă da, de ce?
   Să fie acum victoraș mai slab? Din nou ne întrebăm, de ce?
   Să fi fost printre vânătorii din pădurea nebună a lui Dragnea și ceva ... cârtițe? Care s-au băgat - că doar asta-i treaba unei cârtițe - pe sub pământ și apoi au spus ce au auzit, cui nu trebuie?
   Totul este posibil, absolut totul: mai ales de când, prin pensionarea eternului dușman, victoraș și-a pierdut rațiunea de a mai ocupa acele funcții!
   Într-adevăr, dacă Băsescu nu e, ponta nu e!

   Primul ministru, un tip volubil, pe care ne bazam că are întotdeauna la el o înjurătură, ori o prostie de spus, și-a pierdut tot hazul!

   Nici măcar nu ne mai amuză cu inepțiile lui obișnuite: tinde să devină normal, adică plicticos până peste poate ...
   Pe Iohannis nu-i dă mâna să-l bălăcărească și nici să-l amenințe cu suspendarea - la ce bătaie a luat în alegeri, l-ar râde și curcile! - așa că, ginerele accidentatului socru, nu mai are ce căuta acolo unde se află: personajul s-a uzat, oricâte vopsele i-ar mai da recuziterii, tot prăfuit și învechit este!



   Soluția?
   Un alt premier!
   Nu neapărat și un alt șef la PSD: acolo poate rămâne ... până o să-i arate Vanghelie cum se face politica în Ferentari!

   Ω

   Iar dacă acest Pulcinella politic ajunge să fie învățat bunele maniere de Brighella de Rahova, atunci sperăm să-și cu el la plecare și fanfaronul căpitan spaniol de Alexandria:
pentru totdeauna!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu