Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 7 ianuarie 2015

Multe și mărunte

   Diverse


   Condamnatul voiculescu dan, a scris (?!?!?) pe blogul personal, ceva acuzator la adresa lui Daniel Constantin, actual președinte al fantomei botezată PC și mână dreaptă a condamnatului: îi cam pune în cârcă cei zece ani încasați și toată jumuleala la care-l supune statul pe care a avut eleganța să-l devalizeze!
   În aceeași troacă, a început să se bălăcească și un ginere al personajului zis Varanul, simțind dumnealui că este rost de scandal!
   Și cum mai era loc, bineînțeles că Daniel Constantin se simte obligat să, mă înțelegi, adică ...
   Dar stați! Nu este destul! Antenele și voiculescu, văzând că mai este loc în troacă, îi vor băga acolo și pe alții: adică cel puțin pe Badea, cel care se simte cu adevărat bine când este acoperit cu lături!
   Un singur regret am: de fiecare dată când aud pomenit numele lui Daniel Constantin, tresar convins fiind că (în sfârșit) este vorba despre orientalistul al cărui nume îl poartă un imberb om politic!
   Dar nu este!
   Păcat ...

   Mai mulți ... cunoscători ai vieții noastre politice, după ce l-au înjurat bine pe Băse că hăhăie și vorbește prea mult, l-au luat în focuri pe noul președinte, pentru că n-ar fi suficient de vorbăreț! Cum o dai, nu-i bine, iar domniile lor uită că domnul Iohannis și administrația ce-l însoțește încă se rodează!
   Dumnezeu să-i mai înțeleagă!

   A propos de Dumnezeu!
   Se laudă niște arheologi americani că ar fi descoperit locul unde se afla palatul regelui Irod, adică locul unde, conform scrierilor și tradiției creștine, ar fi fost judecat Iisus: ca de obicei, ca în mai toate descoperirile „biblice”, se pune căruța înaintea boilor, adică se va face urgent un circuit turistic, unde tot omul își va da obolul și închinăciunea! Organizatorii circuitului din Ierusalim, de rugăciuni se lipsesc bucuroși, ei de obol sunt interesați!
   Drept care, întrebăm ca proștii: dar vreo dovadă ISTORICĂ a existenței Mântuitorului, ați găsit? Și nu ne referim aici la scrieri târzii și legende!
   Nu mai contează, obolul este important: și atât!

   Din aceeași categorie, a lucrurilor făcute pe dos (adică prost), face parte și știrea conform căreia, o rețea de magazine ce a deschis deja mai multe unități în București și în țară, urmează a mai inaugura câteva la nivel național! Foarte bine aș vrea să pot zice: dar nu pot! Cu părere de rău o spun, nu mă pot bucura pentru deschiderea unor magazine care comercializează în special jucării, pentru că acestea (jucăriile) sunt de proastă calitate, multe sunt defecte de noi, iar politica de vânzări a grecilor nu lasă nici o umbră de îndoială că nu consideră piața Românească decât o mare ladă de gunoi: spun asta, după ce am găsit la vânzare în luna decembrie, o jucărie Moș Crăciun care făcea urările în limba ... BULGARĂ
   Drept care le urăm și noi ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН prin alte părți, că aici nu știu să facă afaceri, din moment ce aduc ceea ce a rămas nevândut pe la alții!
 

   Ω

   Mă și minunez: domnule, câte chestii s-au putut întâmpla în numai câteva zile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu