Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 23 iulie 2016

Cu brațele muuult prea larg deschise

   Așa i-a primit cancelarul Merkel pe imigranții din 2015!
   Din păcate, același cancelar, urmând o politică de neînțeles pentru mai toată lumea, s-a purtat ca iubitorii autohtoni de maidanezi, făcând tot ce a vrut domnia sa, în disprețul absolut al opiniei publice: indiferent cine sunt atentatorii de la Munchen, indiferent din care extremă se trag, indiferent ce culoare au și în cine cred, am bănuiala că valul de imigranți africano arab este factorul declanșator al tragediei de acum!
   Nu neg faptul că (dacă) sunt atentatori islamiști ei nu erau obligatoriu intrați cu valul de refugiați și nici că dacă sunt extremiști germani nu și-ar fi găsit un alt motiv al urii lor rasiale: dar, indiferent ce se demonstrează că se află în spatele atentatelor, madame Merkel are o mare parte din vină pentru politica absurdă dusă în legătură cu imigrația!
   Să nu uităm că dintre cei intrați în Germania anul trecut (cam 1,2 milioane) mai mult de jumătate s-au dispersat deja în teritoriu părăsind centrele de azil: aportul lor la economia germană va fi mai redus decât al țiganilor cerșetori cu scripca la colț de stradă, știind că și africanii și arabii din zonele de plecare a refugiaților sunt vestiți pentru proverbiala lor hărnicie!


   Așadar, de ce pentru români și bulgari se păstrează excluderea din spațiul Schengen iar refugiații sunt așteptați „cu flori în gară”?


   Răspunsul nu poate fi dat acum, el va veni abia după ce vom afla de ce este necesară această incoerență în politica externă europeană!
   Până atunci ... 


   Ω


   Până atunci, Europa și-a deschis larg porțile dușmanilor mirându-se că se întâmplă ce se întâmplă: erau convinși că imigranții nu l-au citit pe Nietzsche sau Rosenberg dar nici prin gând nu le-a trecut că este posibil să fi citit într-un mod aparte Coranul!


   P.S. Am impresia că istoria se repetă! Cineva a hotărât cum este corect politic să te porți în problema refugiaților și, mulți au aplicat dogma întocmai!
   La fel a fost cu problema evreiască în WWII ... iar acum suntem aproape de momentul în care se va spune că Germania a purtat războiul numai din această cauză și că numai ei au suferit, la fel este cu fumatul, la fel este cu rasismul invers din SUA, la fel este cu câinii fără stăpân, la fel este cu multe alte lucruri și acțiuni pe care le luăm de-a gata, digerate de alții și pe care nu încercăm să le înțelegem!
   Oare doamna Merkel o fi înțeles la ce șoc cultural și economic supune Germania care deja a trebuit să pape RDG-ul?
DOAR DACĂ NU NE PRIVEȘTE CA PE NIȘTE POKEMON-I!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu