Faceți căutări pe acest blog

vineri, 29 iulie 2016

... el se jură că nu fură, dar l-am prins cu rața`n gură!

   A cerut din nou nelu becali eliberarea înainte de termen: este dreptul lui să o ceară! Nu asta este problema, nu faptul că o cere ci cum o cere! Am ascultat uluit argumentele spărgătorului de roți (de ruletă), scandalagiului notoriu, hoțului dovedit și, recunosc, am rămas pe moment fără cuvinte!
   Pur și simplu, personajul în discuție nu înțelege că a greșit și că plătește pentru asta!
   Nu înțelege ridicolul situației în care un autor (a trei cărți de specialitate) își retrage cererea de a-i fi recunoscute drepturile de ... scriitor (putea să devină chiar și doctor, dar nu se cerea!).
   Nu poate pricepe că societatea are dreptul să se apere de cei ce nu respectă convențiile numite legi și care se conduc după propriile lor convenții, fie și macedo române!
   Respectivul este convins că în secolul XXI se aplică dreptul celui mai tare și nu legea, crede în continuare că este o victimă inocentă a sistemului care l-a prins cu mâna până dincolo de umăr în miere, se jură că nu are nimic în gură deși rața măcăne în continuare!
   Este absurd să ne întrebăm care este rolul educativ și „reeducativ” al detenției în cazul unor asemenea condamnați, pentru că răspunsul va fi un dezarmant ZERO

   Ω

   A fost atât de bine și complet reeducat datorită pedepsei privative de libertate, încât în continuare are de plătit daune pentru faptele ce i-au adus condamnarea: pe avocat îl înțeleg că-i ia partea, pentru asta este plătit, dar el este convins că are dreptate!
IAR ASTA ESTE GROAZNIC ȘI AR TREBUI SĂ-I ADUCĂ EXECUTAREA COMPLETĂ A PEDEPSEI!
   Societatea are dreptul și obligația de a se apăra prin izolarea de răufăcători: poate noul cod de procedură va aduce pedepse mai adecvate tipului și gravității infracțiunii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu