Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 iulie 2016

Rutina cotidiană

   Ieri nu a fost nici un atentat în Germania?
   Dar în Franța?
   Sau în Marea Britanie?
   Ce ciudat ... parcă ne lipsește știrea! Deja ne-am învățat, ne-am obișnuit, face parte din cotidian: acest lucru nu l-au luat teroriștii în calcul - cu cât sunt atacurile mai dese, cu atât mai mult cognitivul uman le va evalua și le va așeza în zona „obișnuitului”!
   Iar dacă la un anumit moment a existat o umbră măcar de simpatie pentru cauza teroriștilor, sub amenințare aceasta se estompează și urmează a dispărea în cel mai scurt timp: abia atunci vor pierde, abia atunci când nu va mai exista o opoziție internă la acțiunea în forță pentru stârpirea fenomenului!

   Școlile de teroriști deplasate ca simple puncte de lucru în Europa Merkelizată lucrează acum cu ce au la îndemână, adică-și fac treaba cu o armă de foc, cu un cuțit, cu un camion: urmează însă specialitatea plăcută mult lui Allah, adică explozibilii! Vor veni cât de curând, vor face prăpăd, vor crea teroare pe măsură ce atacatorii fi-vor și mai bine organizați și dotați și, abia în acel moment terorismul islamic va avea un dușman pe măsură, adică atunci când se va supăra cu adevărat și va avea un alt cancelar tocmai țara care i-a primit cu brațele deschise!
   Până atunci, până la acel viitor nu foarte îndepărtat, obișnuiți-vă cu știrile despre atentate în Europa și încercați să nu vă protejați nervii ignorându-le!

   Ω

   Un lucru pe care nu-l pot pricepe, este acela că ISIS a ales să lovească Europa, o zonă care în realitate nu le-a creat mari neplăceri. Cred că la conducerea operațiunilor respectivei organizații se află niște fundamentaliști fără viziune politică din moment ce-și trezesc din somn cel mai rău dușman!
S-AR PUTEA CA TOCMAI LIPSA DIPLOMAȚIEI ELEMENTARE SĂ-I PIARDĂ!
VOM VEDEA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu