Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 iulie 2016

Un sfârșit?

   Zilele trecute, sub aripa sufocantă a campionatului european de fotbal, pe plan sportiv s-a petrecut o posibilă dramă: după o treime din Turul Franței, Alberto Contador, il Pistolero adică, abandona în mijlocul etapei, coborând cu greutate de pe bicicletă!
   Ce s-a întâmplat oare?
   De ce Tinkoff a renunțat cu atâta ușurință la marele campion?
   Oficial, spaniolul a avut febră toată noaptea și nici în ziua următoare nu s-a simțit mai bine.
   Tot oficial, faptul că a căzut în două etape consecutive pierzând mult peste un minut în clasamentul general numai astfel, l-a zdruncinat moral pe ciclist.
   Dar neoficial, se pare că lupii lui Oleg Tinkoff, au învățat de la patron și au hotărât că ei nu sunt cu nimic mai prejos decât fostul câștigător de mari tururi care nu merită să mai fie ajutat, ba, chiar mai mult, că îi încurcă: așa că au început să muște!
   Este adevărat că nici Contador nu mai este la prima tinerețe ciclistă, dar parcă prea își face toată lumea de cap la Tinkoff Saxo!
   Ceva este putred în această echipă și problema poate fi chiar conducerea milionarului rus ce pare frate bun cu un oier fotbalistic de pe la noi!


   Ω


   Tot neoficial, se zvonește că Tinkoff Saxo ar cam fi pe cale de desființare și tocmai din această cauză își fac toți de cap, încercând să iasă cât mai în față în încercarea de a-și găsi echipe!
   Această ultimă ipoteză de lucru ar explica cel mai bine de ce Alberto Contador a fost răpus de o febră când cu mai puțin de un an în urmă câștiga Vuelta după o fractură în Turul Franței!
   A fost un calcul rece ... sau cariera unui mare sportiv se apropie de final?
VIITORUL IMEDIAT NE VA RĂSPUNDE!
ȘI NUMAI EL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu