Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 6 iulie 2016

Un fleacă: le-au prostituat

   Mai zilele trecute, vedeam la TV un DOMN, un adevărat DOMN EUROPEAN, purtând dumnealui numele de fleacă ... l-am văzut și chiar l-am și ascultat! Ei bine, domnul acesta fleacă, ne-a destăinuit cele mai ascunse convingeri ale domniei sale, cele mai intime simțăminte de părinte, ne-a demonstrat ce înseamnă progresul modului de gândire și care este evoluția firească a dogmelor care ne conduc viața socială, care este drumul pe care trebuie să-l apuce toate convențiile după care ne ghidăm în slalomul printre jaloanele numite bine și rău!
   Vă rog să mă credeți că după multiplele cacofonii debitate cu convingere de purtătorul de cuvânt al BOR, că după ce doamna ministru al culturii ne-a povestit că bucureștenii se apropiază de orașul lor, după ce proTV-ul a confundat din nou sensul cuvintelor înlocuind a lovi cu a acroșa, ei bine după toate astea, declarația de credință a domnului fleacă, m-a încântat!
   De ce?
   Pentru că, spunea domnia sa, dacă propria lui fiică, în vârstă de cel mult 16 ani i-ar veni acasă cu (mă scuzați!) burta la gură în urma relației cu un bărbat, el nu s-ar supăra! Nu s-ar supăra, pentru că, mă înțelegi dumneata, cine este el să se bage în viața unei adolescente care la 16 ani este deja nițel borțoasă? Sau bolnavă de sifilis?
   Chiar așa, cine este el?
   Păi el este directorul DGASPC sector 1 (din nou lovește boala românească a denumirilor imposibile), el este omul care ar trebui să răspundă tocmai ca așa ceva să nu se întâmple cu copiii aflați în grija statului!
   Bineînțeles că ușurința cu care tratează problema unor fete scoase la prostituare, a unor adolescente probabil pe viață nenorocite, a unor copii aduși în situația de sclavi sexuali dar și a unor „bieți” angajați în al căror caz procuratura cu siguranță face un abuz (!?!) vine tocmai din faptul că nu este vorba despre propria lui fiică ci de niște copii străini, despre niște obiecte, niște numere, niște active folosite în procesul productiv ...
   Dacă propriul lui copil ar fi cel implicat, la fel ar vorbi?
   Dacă angajații DGASPC sector 1 ar fi băgat mâna în buzunarul familiei fleacă și nu al nostru, al tuturor, la fel ar simți?
   Dacă l-ar ustura și pe el ca pe copiii ăștia nenorociți, la fel de obraznic și de arogant s-ar purta?


   Ω


   Nu reușesc să înțeleg cum de asemenea monștri administrativi pot ocupa funcții care cer delicatețe, înțelegere și, nu în ultimul rând, OMENIE!
SPER SĂ PLĂTEASCĂ ÎN SOLIDAR CU ANGAJAȚII PE CARE ÎNCEARCĂ SĂ-I APERE:
DACĂ SUNT VINOVAȚI, BINEÎNȚELES!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu