Faceți căutări pe acest blog

marți, 4 septembrie 2012

De bună vedere ...


   Orice început este greu !

   De acum , din acest început de septembrie 2012 , vă propun să acceptaţi cu bună ştiinţă , rolul ingrat de element statistic : încercaţi să fiţi „ omul sau cetăţeanul mediu ” , de pe stradă , cel numărat , cel înmulţit sau împuţinat , cel chemat la vot ori gonit de la urne , cel tratat de prost sau " adulat " .... totul în funcţie de unele nevoi de moment …

   Într-adevar , simplul plătitor de taxe şi impozite , "omul mediu " , nu este niciodată întrebat ce doreşte şi cum doreşte să se facă anumite lucruri cu , şi pentru el , dar mai ales din banii lui ! În schimb , "oamenii politici " sînt convinşi că ştiu perfect care sînt dorinţele şi soluţiile ce l-ar satisface pe "omul mediu ".
   Vă invit ca punîndu-vă în situaţia acestuia , a acestui om statistic ce ştim bine că de fapt nu există , să vă spuneţi părerea despre ce vă place si ce nu vă place la români şi Rom
â
nia . Toate părerile sînt binevenite , excepţie fac cele vulgare sau vulgar exprimate : vă rog , să păstram un ton civilizat , doar nu sîntem în .... !
   Aşadar , o temă ar putea fi referendumul ori un alt eveniment politic sau social de interes . Acum că referendumul s-a încheiat , iar pasiunile s-au mai domolit , pentru că ne-am calmat cu toţii , ne putem lămuri cine şi ce a cîştigat sau pierdut , cît de mult , cum ne-a afectat la nivel de individ şi de ţară , mai ales în contextul alegerilor ce vin !


   Cu trecerea timpului , subiectul referendum va deveni desuet , aşa că discutînd alte probleme , vom ramine cît mai mult posibil în actualitatea româneasca : sau măcar vom încerca !

   Comentariile dumneavoastră , le aştept în primul rînd eu, "omul mediu " , de pe stradă ; şi sînt binevenite , indiferent dacă opiniile noastre concordă sau nu !

   Iar dacă aveţi idei despre subiecte ce merită discutate , aşteptăm propuneri !

   Drept care semnez , eu , un simplu   
                                                                   
    

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu