Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 19 iunie 2013

Cică - Boxul este educativ

   Stan păpușa și acarul Păun


   De vreo două zile încoace , gura nu le mai tace !
   Orice-ai face , oricum te-ai suci și răsuci , dai de aceeași știre : o cîntăreață , Alexandra Stan , cu faimă , succes și (îi dorim) viitor în această lume nesigură și crudă cu idolii de o vară , o vedetă ca să priceapă tot omul , a fost maltratată (bătută , jumulită , caftită , etc) de către onorabilul june ce-i era (pare-se) și "manager" și iubit !
   Actul în sine , cel puțin reprobabil , ar merita să-i aducă vinovatului și o pedeapsă corporală , nu doar materială și eventual penală , actul acesta deloc artistic deci , ne-a încins știriștii : poate este normal , n-am habar , însă am mintea la mine și sînt hotărît s-o pun la muncă !
   Așadar : 
- toată lumea se zbate să dea imagini cu victima agresiunii
- imaginile trebuie să fie din spital
- imaginile trebuie să ne-o prezinte tumefiată
- imaginile trebuie să fie pigmentate la montaj cu alte imagini (din videoclipuri) , în care apare de cele mai multe ori în lenjerie neagră (cît mai provocatoare , indiferent de ora de difuzare)
- imaginile ni-i prezintă pe eroii întîmplării într-un mic local (stil cafenea americană în vagon) : agresorul , criminalul , vampirul să zicem așa , stă rînjind la geam , iar ingenua victimă inocentă la margine , protejîndu-și probabil odorul de lumea dezlănțuită (!?!?!) 
- toată lumea ne spune cîți "oameni de bine" s-ar sacrifica să-i ia banii Alexandrei Stan (și absolut toți se arată îndurerați și dezinteresați) !
   Cam astea ar fi instrumentele media !
   Faptele ...
   Păi faptele nu prea contează :
- i-a aplicat o corecție
- a "exploatat-o" (sună de parcă individul este un fel de "pește ... muzical")
- i-a luat banii (cine știe vorba aia de mahala
și "..... și bătut , și cu banii luați" înțelege !)   

   Cam astea ar fi faptele !
   Și toată lumea înfiereză cu mînie proletară violența și atitudinea și ... și de unde știți domniile voastre că așa s-au întîmplat lucrurile ?
   De unde aveți informațiile ... de la celălalt ?
   După ce am ascultat doar o parte , vă grăbiți să condamnați ! Rogu-vă frumos să vă abțineți de la una din două : (unu) ori nu mai lansați acuzații și sentințe de mahala și de mîncători de semințe la colțul străzii , ori (doi) încetați de a ne mai da zilnic lecții de democrație și bună creștere !

   Facem ce facem și ne întoarcem la educație și cultură : în istoria nu foarte lungă a boxului (profesionist , bineînțeles) , mulți campioni mondiali (inclusiv de la grea) au murit în sărăcie deși cîștigaseră sume exorbitante ! Dacă vă întrebați de ce , răspunsul este simplu ; au fost furați direct sau înșelați subtil (investiții păguboase) de către propriii manageri !
   Asta este : cine nu știe istoria , este condamnat să o retrăiască !
   Pînă o învață !

   Nu pot însă , să nu mă întreb :
- să fie povestea adevărată ?
- să fie o formă de reclamă ?
- să fie agresorul atît de ... agresor ?
- să fim doar victimele unei farse sinistre ?

   Ω

   P.S.1  Nu sîntem în branșa muzicală , nu ne pricepem , așa că nu dăm sfaturi , însă , după ce am auzit declarațiile victimei , am avea și noi o dorință : dorim să o auzim cîntînd !
   P.S.2  Numai cîntînd !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu