Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 iunie 2013

Cică - Un posibil campionat de table la Rahova

   Încep înscrierile ?

   În urma scandalului generat de lipsa unui "ménage a trois" funcțional , începem să aflăm sursa bunăstării afișate ostentativ de către diverse personaje !
   Pînă acum , păruiala mediatică și mediatizată ni-l aruncă în față pe simpaticul dom' Mitică , zis dom' Mitică de la ligă , zis don Corleone : ce va să zică povestea asta ? Păi zice cum că un contract legal întocmit și semnat de două părți , nu a fost respectat de una dintre ele , cu acordul tacit al celeilalte ! Și culmea , partea ce cu bună știință s-a lăsat înșelată , de data aceasta NU este statul ! Vă vine a crede ori ba , nu statul s-a lăsat păcălit închizînd ochii , ci un particular în relația cu un alt particular ! Cruce îți vine a-ți face cu două mîini !
   Dar partea înșelată , a avut ea de pierdut ? Sau de cîștigat ? Ei bine , liga lu' Mitică , fata mare păcălită , a închis ochii pentru că nu a bănuit că procuratura va afla și va cerceta relația de afaceri dintre "păcălitor" și "păcălit" și plățile RDS RCS către firma lui dom' Mitică !

   De ani de zile există plîngeri ale abonaților la adresa RDS RCS : cabliștii de aici s-au învățat că le merge orice (de la schimbarea grilei de programe după bunul lor plac și pînă la vînzarea condiționată a serviciilor firmei) și că nu li se întîmplă nimic ! Să vedem acum , după ce și-au "maximizat" profitul , după ce (se pare) au împărțit cinstit prădăciunea , după ce amenințările la adresa Antenelor au rămas fără rezultat , să vedem deci cum se termină povestea !
   RDS RCS va da socoteală împreună cu complicele pentru încălcarea contractului ?
   RDS RCS împreună cu complicele vor da și Antenelor un os de ros ?  
   Nu va mai țipa nimeni (nici procuratura) și lucrurile vor intra pe făgașul lor românesc ?
   Așteptăm cu nerăbdare !

  Ω

   Sperăm că observați absența (din discursul tuturor) principalului păgubit !
   Sperăm că observați durerea cu care se plîng Antenele !
   Sperăm că observați tunurile îndreptate de toți către toți !
   Observați că nimeni nu plînge de mila plătitorului de abonament RDS RCS ?
   Cel care trebuia să primească un serviciu la o anumită calitate (12 camere) și a primit doar 60% (7 camere) ?
   Cel care nu primește ce plătește ?
  
   Pe mine , pe abonatul plătitor , pe mine , căruia cu acceptul tacit al autorităților statului RDS RCS îmi bagă pe gît canale maghiare în București dar nu-mi mai dă nici un Discovery (care figura în grila de programe cînd am semnat contractual) , pe mine deci , cum și cine mă despăgubește ?
   Aștept cu interes !
  Dumneavoastră , nu ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu