Faceți căutări pe acest blog

vineri, 27 februarie 2015

Apără-mă Doamne de prieteni ...

   Fisuri în alianță?



   Monolitul numit NATO, secundat îndeaproape de gigantul UE, au început să scârțâie! De fapt, scârțâitul maschează pe moment un posibil cutremur: Grecia, s-ar linge puțin pe degețele dacă Rusia i-ar da acces la mierea ei financiară, iar frații lor ciprioți, neam de negustori, vând întraga siguranță a Mediteranei deschizându-și porturile navelor militare sovietice pardon rusești!
   Dacă vă închipuiți că rușii nu se așteaptă ca la nevoie cei doi actori să-i trădeze și pe ei, vă înșelați: este lucru știut că cine a trădat, va mai trăda - iubesc trădarea, dar urăsc pe trădători!
   Dar, după ce se vor consuma cei 30 de arginți pe care se vând, creștinii ortodocși supărați pe nemți că le cer să se apuce de muncă, cui se vor mai oferi? Și pe ce sumă?
   Mecanismele democratice își arată din nou limitele, permițând înjunghieri morale pe la spate: știu, nu există o procedură împotriva unor asemenea manifestări de-a dreptul trădătoare, dar poate aliații noștri occidentali se vor întreba de două ori înainte de a lua pe cineva în brațe pe viitor!

   Ω

   Ungaria nu ne surprinde: a avut întotdeauna o slăbiciune pentru lumina de la răsărit - poate își doresc un nou Bela Kuhn!
   Și poate-l vor căpăta!
 

Un comentariu:

  1. It's really a nice and useful piece of info.
    I'm satisfied that you just shared this useful info with us.
    Please stay us informed like this. Thanks for sharing.


    Look into my homepage; advanced background check

    RăspundețiȘtergere