Faceți căutări pe acest blog

joi, 19 februarie 2015

Falsul vârf al iceberg-ului

   Să nu uităm de demisie!


   Tot omul cască ochii mari la TV, urmărind seriile de arestări: spectaculoase, nimic de zis, dar încă insuficiente! Ceea ce am văzut până acum, deși pare șocant, este pentru unii „corupția din România”: greșit, este doar ceea ce ar părea a șaptea parte din ea, bănuind că restul este încă ascuns privirilor. Dar ne înșelăm, pentru că dacă în cazul unui iceberg 1/7 din el este la vedere și 6/7 se află sub apă, în cazul corupției, nu s-a văzut decât ce a fost cu adevărat vizibil (București, Constanța, Vrancea, etc): să avem răbdare ca DNA-ul să-și facă datoria și, vom afla de ce a fost nevoie de un parlament de 600 de oameni, plin cu mucoși și secretare care să ridice „lăbilii” la ordin!
   În toate județele sunt afaceri murdare, în toată România grupurile infracționale protejate politic au strâns bani pentru mașinile premiantelor gen „strâmba lu' Dodel”, în toată țara banul public a fost jefuit, în toată țara banul european a fost tâlhărit!
   Iar când se va liniști treaba cu mafia (grup infracțional, nu?) de la nivelul conducerii județene, va veni rândul primăriilor, atât mari, cât și mici! Și vom afla cum este posibil ca un om care a fost toată viața lui funcționar la stat, să aibă colecție de mașini de epocă, vom afla cum a luat examenul de conducere LA TOATE CATEGORIILE ÎNTR-O SINGURĂ ZI (la Pitești, bineînțeles) și vom mai afla dacă a tipărit astea
pe bani publici sau personali, la fel cum ne dorim să aflăm de ce a favorizat o anume firmă de salubritate în sector!
   Nu este dumnealui singurul, este doar un exemplu despre nimicurile murdare din care se fac averi incredibile din banul public!
   Așadar, odată porniți pe acest drum, procurorii nu mai pot fi opriți decât pe cale instituțională, lucru pe care noi, cei mulți, nu-l dorim!
 
   Ω
 
   Cu mai mult timp în urmă, atunci când Băsescu încă mai era președinte, fratele lui a fost arestat într-un scandal cu iz de „Voievodul țiganilor”: bineînțeles (sper că vă amintiți!) premierul Ponta și iubitu-i socru sârb, i-au cerut președintelui demisia, pentru, mă'nțelegi, nu se face, care va să zică e rușine, pentru că, vezi dumneata, pe plan internațional, țărișoara noastră, care ...
   Sunt convins că ați prins ideea!
   Astazi, când famiglia domnului prim ministru este în bip bip până la gât, când și iubitu-i Ghiță simte că-i fuge Comarnicul de sub picioare, ce face victor ponta?
NU DEMISIONEAZĂ?
SAU AȘTEAPTĂ SFATURILE SÂRBULUI?
 

Un comentariu:

  1. All deter ants and if you pour coffee grounds directly on an anthill, they will eat the coffee grounds
    and implode. Hiring an expert in Dallas is not only a good idea
    to keeping your home free of passive destruction as well
    as it will help to ensure great resale pricing when it is time put your house on the market in the future.
    Statistics show three gallons of boiling water poured directly into the
    mound will kill fire ant colonies with about 60% efficiency.


    My web blog; How to Get Rid of Ants

    RăspundețiȘtergere