Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 februarie 2015

Cancer economic sau sfatul medicului ?

   Unde-i pokerul de altădată?


   Un om de afaceri de succes, este un fel de prădător, unul care știe când, unde și în ce mod să lupte cu prada!
   Și să o învingă!
   Așa să fie dan adamescu?
   Să analizăm ...

   Un prădător, se luptă cu ghearele și cu dinții, se zbate într-o luptă titanică cu prada ce-l privește pe el, prădătorul suprem, ca pe o simplă pradă: din lupta celor doi, concurența hotărăște cine este adevăratul luptător, adevăratul prădător și cine este prada!
   Și cu asta basta!

   Dar domnul adamescu, cel despre care am mai scris și cu alte prilejuri (inclusiv despre cazul clubului de fotbal Oțelul Galați), nu are obiceiul să se obosească luptând: nu, domnia sa preferă victimele bătrâne, bolnave, rănite, într-un cuvânt, lipsite de apărare. Adică, spus pe scurt, domnul adamescu nu pare a se purta ca un prădător, ci ca un necrofag: se hrănește deci, în special cu hoituri sau cu trupuri pe cale de a deveni hoituri! Oribil, dar sunt și necrofagii necesari: ei curăță pădurea sau savana de eventualele focare de infecție: exemple sunt vulturii, hienele, diavolul tasmanian, etc, etc.

   Însă, o analiză mai atentă, ne demonstrează că ex-prădătorul adamescu, ex-necrofagul adamescu, nu lucrează în acest fel: el, pune ochii pe un animal sănătos (exemplul Oțelul Galați este perfect - când a preluat echipa, aceasta avea în conturi 12 milioane de euro, după câteva luni echipa era falită!), pătrunde pe nesimțite în organism, folosindu-se de microbi deja aflați acolo, adică o cucoană proastă dar hoață proțăpită pe post de director și, începe să sape! Și de unde afacerea mergea fără probleme, deodată începe să sufere, să tragă o labă! Angajații sunt „inoculați” cu știri ... din surse sigure privind situația precară a firmei, profesioniștii sunt înlocuiți cu slugarnici obedienți, iar dacă asta tot nu are efect, se trece la promovarea propriilor rude! Păi, dacă adamescu își promovează propriul fiu la conducerea afacerilor - cică ar fi fost mare sculă de student prin străinătate! - atunci slugile lui de ce nu și-ar pune și ele odraslele agramate în poziții de conducere? Fără experiență, fără cunoștințe, fără idei ... dar cu o mămică sau cu un tătic pentru care realitatea se rezumă la telenovele, parfumuri sau mașini cât mai MARI!
   Ținând cont că așa se petrec lucrurile DIN INTERIORUL ORGANISMULUI până atunci SĂNĂTOS, ne lămurim că adamescu george dan, nu este nici prădător, nici necrofag: el este o
BOALĂ AUTOIMUNĂ!
   El, care a mâncat din interior orice afacere a putut apuca cu ghearele, a ajuns în situația de a fi condamnat la peste patru ani de închisoare CU EXECUTARE!
CU EXECUTARE!

   Și nu numai atât: mai suntem uimiți de ceva ....
   Suntem uluiți că înaintea multor altora, justiția și-a dat seama că este bolnavă și a  hotărât să se vindece!
   Suntem îngroziți ce am aflat acum și noi!
   Este pur și simplu abominabil că un judecător vindea sentințe!
   Credeți sau nu, dar judecătorul mircea moldovan, zglobiul săritor de garduri de acum mai un an, a fost descoperit de către colegii săi ca fiind infecția din organismul justiției și, tratat cu cel mai puternic antibiotic folosit până acum în boala gravă a corupției: 22 de ani de pușcărie!

   Ω

   Și atât!
   Poftim?
   Care este legătura?
   Îmi cer scuze, am uitat ... comisarul judecătorul moldovan era în legătură cu adamescu și urma să se întâmple ... nevinovîția!
   Și atât!

   P.S.1 Sentințele nu sunt definitive, pot scădea: dar pot și crește, nu-i așa?

   P.S.2 Dacă marile și înfloritoarele afaceri ale respectivei boli autoimune vor fi luate la bani mărunți, ale lui, ale familiei, ale prietenilor, cu siguranță că nu vor mai rămâne mărunței pentru poker, ba, chiar din contră, este posibil să aflăm cum a fost luată Astra din ADAS, cum a fost înhățat magazinul Unirea, cum a fost infestat Intercontinentalul și cum este să-ți cumperi un cazino pentru propriul amuzament:
ABIA ATUNCI VOM VEDEA CUM MAI CÂNTĂ CLAPONII CARE SE CRED cocoșei!
  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu