Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 februarie 2015

Ultima oră

   Coincidențe


   CCR respinge legea Big Brother - unul dintre judecători are brusc probleme (le avea deja, dar atunci i-au fost activate).
   Elena Udrea, în blonzia sa, tot dă din gură și se agită, riscând să tulbure apele înainte de vreme, așa că dintr-o dată „oamenii” își amintesc de gala Bute și îi sunt și ei „activate” bubele.
   Baronii locali cu expunere națională, au înțeles mesajul și au făcut ciocul mic: baronul de Constanța, adus cu forța în țară, se plimbă bine merci și ne destăinuie din profunzimile propriei gândiri; cel de Vrancea la fel - problemele lor intră în conservare.  
   Pentru că a priceput vorba din bătrâni - în spatele calului și în fața șefului să nu stai niciodată! - năstase adrian, nu mai este întrebat de Bechtel, nu mai este întrebat de petrol, de gaze, de aur: este lăsat în pace, pentru că suflă și în iaurt - cele de mai sus, mai pot aștepta.
   Brusc și dintr-o dată, organele de anchetă s-au apucat de treabă: o treabă pe care, cu multe icneli, nu au facut-o aproape 25 de ani.

   Dincolo de exuberanța știriștilor și de binevenita curățenie, se naște o întrebare: DE CE?
   Unii spun că „serviciile” singure luptă împotriva tuturor, pentru a putea pune mâna definitiv pe putere!
   Alții zic că sunt anchete comandate pentru a dărâma „statui”!
   Alții se gândesc la o adevărată bătălie între grupări hrăpărețe, cărora nu le mai ajunge cât au furat și, nu mai vor să lase și pe alții să fure!

   Ω

   Alții, probabil puțini și naivi, spun că în sfârșit justiția își face datoria!
   Dă Doamne să fie așa!
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu