Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 15 iulie 2015

35 + 86 miliarde euro = prețul liniștii Europei?

   Grecia a câștigat!


   Cu toate degetele arătate amenințător de către creditori (în frunte cu Germania) Greciei, Tsipras și ai lui și-au văzut interesul și i-au șantajat pe europeni tocmai în timp ce aceștia țipau mai tare: Grecia a fost salvată, în Grecia se vor mai băga încă cel puțin 121 miliarde de euro! Grecia a obținut ce a dorit, dând în schimb promisiuni: și atât!
   Vom vedea cum se vor pune ei pe muncă (grecii) și cum își vor schimba stilul de viață, cum vor reduce consumul și se vor repezi cu toții să-și plătească impozitele, vom vedea cum vor reduce siesta, vom vedea cum vor deveni producători de mașini și utilaje în detrimentul statului cu burta la soare în așteptarea turiștilor!?!?!
   Vom vedea?
   Să avem răbdare ...

   Ω

   Este și ăsta un talent, adică să trăiești pe datorie și să reușești să mai obții bani! Este un talent pe care nu ar trebui să ni-l dorim: guvernul ponta însă, admirator al Greciei, renunță la investiții și alte asemenea prostii și bagă banii în salarii de bugetari, cât de curând în biserici și promisiuni de reducere a taxelor și creștere a pensiilor!
   NU PUTEM SĂRI PESTE ANUL ELECTORAL?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu