Faceți căutări pe acest blog

vineri, 31 iulie 2015

Criminalii în halate albe ai Auschwitz-ului românesc!

   Binefacerile cancerului


   Am aflat, fără surprindere, că mai mulți medici din țară, au acceptat să facă parte dintr-un grup infracțional (o mafie adică) ce trăia bine merci din MOARTE! Da, din moartea bolnavilor de cancer, pacienți ce erau îndrumați să cumpere cele mai scumpe medicamente, în detrimentul altor produse, mult mai ieftine și cel puțin la fel de bune!
   Spunem că am aflat fără surprindere, pentru că sistemul funcționează de ani buni și acoperă toate nivelurile sănătății, de la medicii de familie și până la ministerul sănătății: se miră cineva de ce spitalele cheltuiesc (de exemplu) averi pe curățenie dar tot împuțite sunt?
   Bun ... în cazul de față, existența sistemului mafiot devenit regulă, a fost bine explicată de o umflată obraznică, impertinentă și arogantă, care întrebată de reporteri pentru ce este anchetată, le-a dat acestora un răspuns cel puțin aiuritor: „așa se face în toată România, nu cred că eu am greșit!” Deci, ca o concluzie, dacă mai mulți medici și-au umplut buzunarele din moartea și suferințele bolnavilor și ale familiilor lor, înseamnă că așa se face și furtul și crima devin lege! Chiar așa să fie?

   Spus pe scurt, sistemul funcționa cam așa: producătorii de medicamente, dau distribuitorilor niște fonduri - nu contează forma în care le dau; distribuitorii de medicamente, dau unor medici din sistem - de la simplii medici de secție și până la membrii autorităților naționale - bunuri și servicii de milioane de euro; în contrapartidă, aceștia (medicii) prescriu bolnavilor DE CANCER numai medicamentele produse și distribuite de cei ce i-au mituit; bolnavii le cumpără plătind un preț mai mare; casa de sănătate plătește o parte din diferența de preț dintre medicamentul autohton bun și ieftin și medicamentul străin (poate la fel de bun dar) mult mai scump!

   Cine a câștigat? Producătorii, distribuitorii, șefii autorităților sanitare care au aprobat șmecheria, medicii oncologi ...
   Cine a pierdut? Bolnavii de cancer, familiile lor, producătorii autohtoni, casa de asigurări de sănătate, noi toți prin devalizarea sistemului la care contribuim fiecare după posibilități!

   Ce merită acești adevărați criminali?
   Cum vor plăti ei pentru nemerniciile făcute?
   Vor plăti?
   Mai este suficient colegiul medicilor sau trebuie în sfârșit o mătură marca DNA în acest Auschwitz românesc?
   Așteptăm cu nerăbdare încheierea cercetărilor: sperăm ca vinovații să plătească cu vârf și îndesat și ca sistemul să se însănătoșească în toate aspectele lui și nu numai în oncologie!

   Ω

   Pentru cei ce nu văd porcăria din sistemul de sănătate în ansamblul ei, recomandăm ca tratament un film italienesc din 1969: deși nu este o capodoperă, filmul arată o situație extrem de asemănătoare cu cea din România zilelor noastre - Dr. Tersili de la asigurări
  
„VĂ DORIM VIZIONARE PLĂCUTĂ!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu