Faceți căutări pe acest blog

joi, 2 iulie 2015

Fugi paralele

   Revine moda fugii sau a ghipsului?

   Acum vreo 25 de ani, un nene care tare mult rău a făcut acestei țări, a hotărât să o rupă la fugă în speranța salvării pieilor personale (a lui și a sinistrei ...), lucru ce a murit speranță, ca și individul de altfel!
   Astăzi, când credeam că ne-am mai deșteptat, un alt fel de dictator procedează la fel: fuge în speranța salvării pieii personale!
   Cele două fugi, dacă sunt tocate, lasă la iveală deosebirile de peste ani: unul a fugit cu elicopterul și nevasta, celălalt, cu avionul și atât!
   Despre împușcat, putem fi convinși că amândoi vor fi în aceeași oală: dacă primul a fost executat fizic în ziua de Crăciun `89, al doilea urmează a fi executat politic de către tovarășii de partid înaintea viitoarelor alegeri - așa cum primul nu s-a mai ridicat, nici al doilea nu va mai ridica vreodată capul în politică, urmând întocmai și la fel învățămintele primite de la înaintașul căruia (să sperăm!) îi va călca întocmai pe urme!

   Ω

   Ar mai fi fost și învățămintele lui Căprioară Ghips Stănculescu, dar cum și el tot în pușcărie a ajuns, măcar (încă) primul nostru ministru a ales calea fugii: care, să fim sinceri, cu piciorul blocat în ghips și fără un ghiță ca aprod Purice, este totuși calea cea mai dificilă!
   Pentru că băiatul ăla de la Vrancea nu doarme și-i cere capul!
   Doamne, cum îl cheamă oare pe tipul guraliv de la Vrancea ... ăla al cărui frate a gazonat (prost!) mai multe stadioane din țară  ... cum oare-l cheamă ...
   Răbdare: ne va aminti numele lui DNA-ul!
   Avem răbdare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu