Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 iulie 2015

A fi sa a nu fi?

   Primul ministru?


   În mod ciudat, primul ministru român își prelungește absența din țară, făcând în ciuda DNA-ului și a membrilor de partid! Unii ar spune că este normal, alții că este o porcărie: putem spune că este normal o porcărie! Surprinzător pentru un impertinent de talia lui victoraș cel poznaș ar fi fost să se opereze în țară, să se prezinte în fața anchetatorilor, să-și dea eventual demisia de onoare încă de la scandalul de plagiat, să-l lase din brațe pe „dragă liviule”, să se retragă în momentul în care cumnatul și omul de casă se arată a fi posibil corupți („posibil” este un eufemism!) ... dar nu ar fi el ginerele sârbului și soțul dacianei dragostea lui dacă ar fi procedat așa! Din fericire, voci importante ale partidului se aud mârâind și, asta nu în surdină! Să vedem ce putere are madam Pb în fața adevăraților stăpâni ai partidului, în fața baronilor locali, în fața celor ce țipă ca din gaură de șarpe să se întoarcă anchetatul în țară, în speranța că ocupându-se de el, procurorii îi vor slăbi pe ei: pas!
   Ne dorim și vă dorim să apucăm cu toții să vedem DNA-ul și DIICOT-ul fără obiectul muncii: nu vă lăsați păcăliți de tiradele de doi bani ale anchetaților, nimeni din străinătate nu se miră, ba, chiar din contră, admiră activitatea justiției din România și o dau exemplu!

   Ω

   În cazul în care vă întrebați de ce dintr-o dată fostul președinte „care flotă domnilor?” îi ia apărarea lui victoraș cel poznaș, un posibil răspuns ar fi acela că după frate, nepot, fiică, și ginere, lațul se strânge și începe să-l deranjeze mai rău decât cravata care-i provoca hăhăiala marcă înregistrată: așteptăm momentul în care fi-va chemat să dea explicații!
   Doamne ce porcăială o să fie la gura lui și a altora la anumite televiziuni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu