Faceți căutări pe acest blog

vineri, 24 iulie 2015

Dare de seamă și concluzii

   Semnificația unui vot și a unei hotărâri de partid


   Scurt, foarte pe scurt spus: psd-ul a ales să fie condus de un infractor - dovedit, judecat, condamnat definitiv!
   În mod paradoxal, greii partidului în frunte cu nea nelu au hotărât că falsul Iisus este cel mai potrivit să-i reprezinte și să-i păstorească, considerând că descoperirea ciordelii electorale din Teleorman a fost numai și numai o întâmplare nefericită! I-au acordat deci lui dragnea liviu o a doua șansă, o a doua ocazie de ciordeală, pentru că el a promis ca acum să nu mai fie prins! Și pentru că toate trebuiau lămurite, aflăm fără pic de mirare că domnul tovarăș nea nelu, adică cel ce ne învăța cum este cu democrația și modelul suedez, l-a susținut pe infractorul dragnea liviu pentru șefia partidului!
   În momentul în care șeful onorific al „celui mai mare partid” și-a amintit de modelul sovietic de democrație și a pus interesul de moment deasupra interesului democratic al societății românești susținând un individ cu cazier, psd-ul a ratat șansa de a se schimba într-o organizație în pas cu vremurile, rămânând o excrescență a pcr-ului cu votanți „la găleată”:
PĂCAT!
   Nu reușesc să înțeleg ce rost a avut acea hotărâre a conducerii psd privind retragerea oamenilor care au probleme cu justiția: se aplică la fel cum se procedează cu promisiunile din campania electorală?

   Ω

   Dacă spun că votul nu m-a surprins, cred că nu surprind pe nimeni: acest partid trebuie să se curețe de ideile pre-revoluționare, trebuie să arunce la gunoi mulți dintre conducătorii ce văd în el doar un mijloc de îmbogățire, trebuie să renunțe la oamenii care-l folosesc în special pentru a pune stăpânire feudală pe unele zone ale țării!
   Trebuie s-o facă, sau va avea mari probleme în viitor: din fericire nu este singur în această muncă,
mai primește ajutor și de la DNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu