Faceți căutări pe acest blog

marți, 10 noiembrie 2015

Cioloș - Dacian Cioloș

   Un Frankenstein deconspirat



   Acesta este Bond-ul președintelui Iohannis, acesta este omul care trebuie să organizeze alegerile anului viitor, ciupindu-le chiar de sub nasul și gheara PSD-ului care tocmai se pregătea să „facă treaba bună”.
   Inginerul agronom Dacian Cioloș, un specialist apreciat în domeniul său de activitate, fost comisar european pentru agricultură, va trebui să facă ce știe el mai bine, adică să muncească pământul, pământ ce astfel va înghiți falsele partide politice de genul unpr sau alde, ca și pe străluciții lor conducători!
   Să nu uităm că astfel psd-ul pierde în fapt puterea care i-a uzat pe cei nepregătiți s-o exercite: abia acum începe lupta între caracatița politică și populația exasperată.
   Sperăm ca domnul Cioloș, un om de fapt fără partid, să nu se molipsească de boala sistemului politic actual, să ceară depolitizarea TUTUROR instituțiilor, să nu cadă în capcana pomenilor electorale, să lase justiția să funcționeze fără ordine și să aibă suficientă minte ca, în cazul în care este supus unor presiuni „de sus”, să-și prezinte fără regret demisia.

   Ω

   Sperăm ca acesta să fie un adevărat Frankenstein al actualei clase politice românești și să reprezinte „brațul armat” al președintelui:
este momentul potrivit ca cineva inteligent să profite de presiunea străzii, presiune ce poate fi bună sau rea, funcție de care parte a ei te afli!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu