Faceți căutări pe acest blog

joi, 12 noiembrie 2015

Măcar pentru așa ceva ...

   ... dacă nu pentru altceva, atunci măcar pentru asemenea imagini demne de secolul XV și tot ar trebui luați la întrebări piedone și ai lui, stăpânii sudului:


    Ceea ce a fost surprins într-o glumă pe data de 10.11.2015 pe Calea Văcărești din sectorul 4 în apropiere de Timpuri Noi (adică la două stații distanță de kilometrul zero!), București, a devenit reprezentativ din păcate pentru sudul orașului, zona pe cale să devină regatul „pseudo gunoierilor”!

   În același timp, tot pe Calea Văcărești, la o distanță de câteva sute de metri spre Piața Sudului, vis a vis de intrarea auto în Sun Plaza, un „dezvoltator imobiliar” construiește liniștit un mastodont cu care s-a întins până în trotuar (sunt zone în care deja a mușcat din el!) deși toate celelalte construcții sunt aliniate la cel puțin zece metri distanță de drum! Noi știm că TOȚI dezvoltatorii imobiliari sunt foarte grijulii cu respectarea mediului, a autorizațiilor, a vecinătăților și a cetățeanului în general, tocmai de aceea, fiindcă ne temem ca bieții oamenii să nu fi fost înșelați, poate ar trebui executate niște controale la autorizații, pentru că ce se ridică acum acolo pare mult prea mare pentru două trei etaje retrase așa, șmecherește! Adică, pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, ar trebui să răsară cam așa ceva:

   Înțelegem nevoia de a se construi, înțelegem și nevoia de profit, dar de ce a fost vândută proprietatea publică, de ce s-au dat autorizații care încalcă limitele bunului simț și nu numai ale legii?
   Și, mai ales, cum se poate repara povestea asta?

   Ω

   Era să uităm: cu aceeași ocazie (că tot este poliția cu treabă în primăria de la sectorul patru) poate se verifică și legalitatea construcțiilor de pe stradă Pridvorului!
   Care construcții?
   Cum care ...

   Astea din parcul lu` piedone ... al lui, de`acasă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu