Faceți căutări pe acest blog

duminică, 15 noiembrie 2015

Vielen Dank Frau Merkel

   Doliu pentru pierderea unui război


   În mod rațional gândind, SUA au pierdut războiul cu Al Qaida!
   Puteți spune că nu, dar modul în care Al Qaida a reușit să schimbe societatea americană (și nu numai), cheltuielile de-a dreptul absurde făcute de „cea mai puternică țară din lume” pentru înfrângerea unor amărâți desculți, timpul necesar pentru această așa zisă victorie și efortul de-a dreptul național necesar pseudo victoriei, demonstrează că de fapt Al Qaida a câștigat!
   Poate nu războiul ca atare, dar cu siguranță pe termen lung, a ÎNVINS! 

   Ceea ce nimeni nu a vrut să vadă în războiul american împotriva terorismului, iese acum la iveală: Al Qaida a fost doar un episod, Al Qaida nu a fost un război câștigat ci doar o bătălie, iar sfârșitul întregului război pare a fi foarte departe!

   Problema terorismului nu este numărul de adepți și nici calitatea lor, pentru că în acest tip de război de genul „mușcă și mori” nu-ți trebuie nici cine știe ce logistică, nici ultimul tip de armament și nici oameni perfect instruiți! Nici gând, sunt necesari recruți ușor de îndoctrinat și armament din cel mai rudimentar cu putință - pentru a fi ieftin: în rest, un loc în raiul lui Allah se găsește pentru oricine îl ... merită!

   Să notăm în paranteză că Rusia a folosit recent această doctrină militară, înlocuind raiul lui Allah cu recompense administrative, iar sistemul funcționează pare-se perfect - cel puțin așa spun ucrainienii și nu numai!

   Să revenim: Franța a fost lovită îngrozitor în chiar inima ei, în Paris, Franța a fost ridiculizată, Franța a fost pusă la colț pentru că nu a vrut să priceapă lecția lui Charlie Hebdo!
   Franța, mândra Franță, se vede pusă în situația de a manevra cu cartofii fierbinți pe care i i-a pus în brațe vechea ei prietenă Germania: mișcarea așa zis umană a doamnei Merkel și a ONG-urilor care simt nevoia să leșine de grija oricui - de la câini la refugiați - încă nu-și arată roadele! S-ar putea ca în doar câțiva ani să ne fie frică și de umbra noastră, s-ar putea ca ceea ce nu au putut face cruciadele musulmanilor să ne facă acum musulmanii nouă!

   Valul de refugiați, sutele de mii ori chiar milioanele de arabi sosiți în doar câteva luni în Europa, a adus cu siguranță și destui agenți ISIS fostă Al Qaida, agenți care abia așteaptă să treacă la treabă!

   Ω

   Din păcate, fără să ne lăudăm, se pare că am avut dreptate în problema refugiaților, iar Frau Merkel s-a înșelat groaznic, deschizând poarta un război pseudo religios în vestul Europei secolului XXI!
   Măcar dacă ar rămâne acolo ...

   Vielen Dank Frau Merkel!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu