Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 25 noiembrie 2015

Ronnie!

   Exemplul unui Golan


   S-a desfășurat la București, la circul Globus din București, pentru că o capitală ca Bucureștiul nu are săli ... s-a petrecut așadar un meci demonstrativ de snooker: participanți au fost Ronnie O`Sullivan și campionul mondial - cine este acesta, este mai puțin important!
   Faptul că jocul lipsit de miză nu mai are nici un chichirez, era de așteptat, fiind noi lipsiți de situațiile strânse în care un jucător are nevoie de snooker-e și aleargă disperat să-și ajungă din urmă adversarul, dar că cei doi s-au purtat civilizat, putem spune că ne-a uns pe suflet și ne-a făcut mare plăcere!
   Dincolo de joc în sine, am simțit că „golanul” de Ronnie a dat o lecție de comportament și de bună creștere, demonstrând că a venit la București după ce și-a făcut lecțiile, evitând stânjenitorul „hello Budapest”, ba chiar mai mult de atât, părând informat și interesat de tragedia din clubul Colectiv!
   Un „golan” care și-a învins dependența de droguri și alcool și care rămâne în continuare unul dintre cei mai mari (poate chiar cel mai mare!) jucători de snooker din istorie, nu poate fi decât un etalon de bună creștere!
   Spre comparație, urmăriți vă rugăm declarațiile din fotbalul autohton!

   Ω

   Din nou se dovedește că snooker-ul nu este un joc pentru golani!
   Poate pentru ... Golani?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu