Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 noiembrie 2015

Premiera victoriei revoluției digitale

   Virtual este o victorie

   O victorie și nu o Victorie, să fim înțeleși: dar, demisia guvernului este doar un joc de picioare, joc care urmărește să împuște mai mulți iepuri dintr-o dată! Adică, spus pe scurt, bonta a demisionat sub presiunea partidului și a lui „dragă liviule”, presiunea urmărind pe de o parte liniștirea „prostimii” de pe stradă și, pe de alta, calculând viitorul funcție de bunul simț al președintelui care știe că vine bugetul însoțit de toată nebunia sfârșitului de an, speră să rămână la guvernare suficient timp ca să organizeze alegerile!
   Și atât!
   bonta a fost tocmai bun de sacrificat ... cu tot cu socru și soție europarlamentar!

   Pe de altă parte, este posibil ca unpr-ul lui oprea să se dizolve pe negândite în lipsa ciolanului guvernării, lucru ce ar simplifica anchetarea individului pentru (cel puțin) abuz în serviciu!
   pc-ul îl va urma probabil în scurt timp în lipsa varanului călăuzitor!

   Faptul că „justițiarul” de la patru a demisionat, poate fi benefic doar dacă în bagajele pe care și le face la plecarea din primărie pune și finii directori de servicii în primărie: apoi, poate fi și el întrebat de sănătate: pentru că probleme de „sănătate” sunt muuulte!

   Așadar, virtual este o victorie!
   Doar virtual însă, deoarece se pune problema ordonanțelor de urgență, a măririlor promise de salarii și a altor pomeni electorale pe care mulți le aleg fără probleme în locul conceptului de libertate, concept care nu ține de foame!

   Ω

   Depinde numai și numai de opinia publică să transforme victoria virtuală în una reală: președintele Iohannis pare gata să facă jocul publicului, iar de acest lucru trebuiește profitat din plin, adică este necesară forțarea schimbării sistemului politic, reducerea numărului de parlamentari și creșterea transparenței actului politic și administrativ!

ESTE PRIMA VICTORIE REALĂ A OPINIEI PUBLICE ROMÂNEȘTI!
ESTE PRIMA DATĂ CÂND OPINIA PUBLICĂ ÎȘI MANIFESTĂ PUTEREA REALĂ!
ESTE PRIMA DATĂ CÂND OPINIA PUBLICĂ DICTEAZĂ UN ACT POLITIC FĂRĂ NICI UN FEL DE VIOLENȚĂ!
OPINIA PUBLICĂ ÎNVAȚĂ:
SPERĂM SĂ ABSOLVE!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu