Faceți căutări pe acest blog

luni, 27 noiembrie 2017

Prostul dacă nu-i fudul ...

Posted Image

   Am luat cu copy și paste acest text de pe un forum, aproape la întâmplare: citiți-l cu atenție și încercați să înțelegeți „ce vrea să spună autorul”! Iată doar o imagine cu ... împricinata:
   De ce ar fi interzis altcuiva decât „româncelor cu sânge românesc” să poarte iia?
   Cum demonstrează o româncă faptul că are sânge românesc?
   Până la a câta generație trebuie să meargă puritatea rasială? Până la a patra, după modelul nazist, este suficient?
   Care este legătura dintre culoarea omului și haine sau artă?
   Să interzicem asiaticilor să-l admire pe Brâncuși?
   Sau negrilor să o asculte pe Ina?

   Dacă trecem de aceste întrebări greu de înțeles pentru unii, ajungem să ne punem și altele mai simple, pe care respectivul urmaș al lui vc tudor ni le explică înainte ca noi să le punem, de exemplu ce înseamnă „propagandă la viitorul României” (țară inexistentă de altfel, pentru că românașul nostru verde pe afară și roșu pe dinăuntru înlocuiește  cu un A cu tildă, necunoscut nouă, ăstora mai puțin români); apoi, am vrea să știm ce treabă au aici masonii (l-a uitat pe Soros!); iar în final am dori să ne spună și nouă ce este și cum se face „semnul de alarmă! (poate avem vreodată nevoie și nu știm ...)! 

   În concluzie, un inept, un ...., se apucă și scrie pentru că i se pare că internetul românesc nu este destul de poluat și reușește să-l ducă  la un inimaginabil de scăzut nivel! Din păcate, ca acest post au fost și sunt multe, mesaje venite de la oameni care nu mai au ce învăța pentru că au prins totul la școala vieții, oameni care nu știu nimic dar sunt „convinși”, oameni care fără să știe ce este protocronismul (n-au auzit de Edgar Papu) îl promovează prostește, persoane care știu că dacii au inventat scrisul, că tot ei au fost părinții latinilor, că pelasgii lui Densușianu trăiesc încă prin Napoleon dentistul, etc, etc ... Păcat, nu vi se pare?
   Așa cum indo-românii ne-au reprezentat și încă ne reprezintă în lume marcându-ne ca hoți și găinari, la fel reușesc și analfabeții alfabetizați care au descoperit patima scrisului despre subiecte pe care nu le înțeleg dar pe care sunt convinși că le stăpânesc!

   Ω

   Dacă mâine un digei oarecare (din ăsta cu succes efemer) va „mixa muzică” îmbrăcat într-o rubașcă, probabilitatea ca majoritatea acestor rumâni verzi să poarte și ei rubașcă este foarte mare, pentru că va fi o vreme la modă! 
Dar dacă li se va cere la cumpărarea cămășii aceleia un certificat de puritate a rasei 
RUSE, 
cum s-ar simți?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu