Faceți căutări pe acest blog

vineri, 2 octombrie 2020

Am greșit?

   De ani de zile ne acuzăm bătrânii că ne țin pesedeul pe cap!

   De ani buni ne închipuim că nucleul dur al susținătorilor pesede este format din nostalgici ai epocii de aur care sunt dispuși oricând la turism electoral sau la vânzarea votului pe un litru de ulei!

   De ani și ani!

   Pentru ca, dintr-o dată, să ne lămurim că lucrurile sunt mai simple decât ne venea nouă să credem: nu se mai poate face turism electoral, nici mita electorală nu mai e ce-a fost pentru că sunt prea mulți contra? Nu-i nimic, atunci pesedeul a trecut la planul B, adică la furtul din pix! Din PIX! Ceea ce s-a petrecut la sectorul 1 este o bună explicație pentru care acest partid a câștigat mereu și mereu: păi, dacă eu candidam oriunde în țară și după numărarea voturilor apropiații mei le-ar fi distribuit cum doreau ei, ce rost mai avea votul? Pentru că, dacă am înțeles bine, votarea era corectă, numărarea era corectă, înscrierea voturilor în procesele verbale era corectă ... numai că la un moment dat, procesele verbale erau – cum se zice în lumea de unde vin pesedeii – mânărite! Credeți sau nu, într-o secție care a votat preponderent cu altcineva decât pesedeul, voturile au fost numărate dar la sfârșit, la biroul electoral pare să fi ajuns un proces verbal care declara că au fost zero voturi, așadar că în secția aceea nu a votat nimeni, toată ziua! Sau, dacă nu se putea recurge la asemenea trăznăi, se treceau voturile unora în dreptul altora, care nu prezentau un pericol! Deșteptăciunea șmecheriei a fost că s-a procedat exact invers decât credeam noi că se face:

NU AU FOST PUSE VOTURI ÎN PLUS LA pesede CI

AU FOST LUATE VOTURI OPOZIȚIEI URMAȘILOR pecere/fesene!

   Isteață mișcare, nu?

   Dacă nici acum nu se lasă cu pușcărie, nu mai știu când și pentru ce!

   Dar, să revenim ... după ce am acuzat bătrânii, vedem că cei mai mulți nu nici o treabă cu permanența pesedeului la putere, vedem că furtul electoral a devenit între timp o practică obișnuită și rodată, vedem de ce pesedeul a dat mereu atâta importanță primarilor, vedem cum funcționari plătiți din bani publici, într-un spațiu public, al primăriei, plătit și el din bani publici, sub comanda unui om plătit din bani publici, folosesc timpul și mijloacele plătite de cetățean pentru a FURA în folosul unui anumit partid!

IAR ASTA ESTE REVOLTĂTOR ȘI CERE PEDEAPSĂ!

 

  

 

   Câtă încredere mai putem avea în alegerile trecute?

   Cum a ajuns firea primar?

   Dar nicolae, mitralieră, iordache și toți inepții care între timp au amuțit, cum și-au ocupat locurile de parlamentari?

   Și cât de corectă este numirea avocatului poporului de către asemenea aleși posibil frauduloși?

   Dar incredibil de politizata curte constituțională, cât de constituțională este ea dacă este generată de asemenea aleși rezultați din posibile alegeri furate?

NICI NU VREAU SĂ MĂ GÂNDESC CÂTE VOTURI A PRIMIT

ÎN REALITATE IOHANNIS ȘI CÂTE dăncilă ...

   Așa se gândește un om, de pe stradă ... care se teme că am greșit față de bătrâni ...

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu