Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 octombrie 2020

Stricați tiparnița!

    Am observat un lucru pe care cu siguranță l-ați băgat de seamă și dumneavoastră: prețurile de vânzare cu amănuntul au luat-o din nou la fugă în sus!

   Abia a făcut pesedeul tam-tam politic cu bani pentru voturile cadrelor didactice și prețurile au și sughițat, crescând din nou: interesant este că la produsele care costau doi lei, comersanții mai adaugă acolo, un pic, doar câte ... un leu, adică o scumpire de 50%. Nu trebuie să uităm că prețurile cresc artificial, deprecierea euro fiind net mai mică decât creșterile care față de anul trecut pe vremea asta au un câștig excepțional în prețul combustibililor, diminuat cu cel puțin 20%.

   Așadar, orice am face, dacă în spatele unei majorări de venituri nu stă o productivitate mai mare, o calitate mai bună și vânzări mai multe, atunci trebuie să ne așteptăm ca fiecare asemenea mărire artificială de venit să se regăsească imediat în prețurile de la raft și să ducă nu la mai binele beneficiarilor ci la sărăcirea lor! Însă, nu trebuie să uităm că pesedeul are niște votanți bine educați, cu cunoștințe solide, așa că la acești bucuroși analfabeți funcționali consumatori de ajutoare sociale sau pensii și salarii minime, mai mult înseamnă automat mai bine deși, în situația dată înseamnă mai rău! Cu mult mai rău!

 

   Ce putem face? Este simplu, putem să nu votăm imbecilii care ne bagă mâna în buzunar, pe cei care au crezut cu tărie că țața veorica poate fi un bun președinte! Dar ... dar ce ne facem, că cei care i-ar putea înlătura în loc să se pregătească serios de execuția pesedeului se autoexecută certându-se jenant pe posturi de parlamentar! Și atunci, ce-i de făcut în afară de a strica tiparnița de bani care tipărește inflație și trai mai greu?

 

  

 

   Este penibilă lupta din USR-PLUS, este de-a dreptul jenantă foamea de poziții a celor care arată pesedeul cu deștu`! Și când îi văd cum se manifestă, mă gândesc ... mă gândesc și mă întreb ...

OR FI EI MAI BUNI DECÂT pesedeUL?

   Așa se întreabă un om, de pe stradă ...  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu