Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 octombrie 2020

Măsura nesimțirii

   Iubitul dar mai ales stimatul nostru parlament și-a spus că acum, pe final de mandat, ar fi bine să ne arate ce părere are despre noi, alegătorii și plătitorii acestui inutil și chiar nociv cuib de lepre și jigodii! Și-a spus? Zis și făcut: parlamentarii, au avut de ales în poziția sinecurială de președinte al consiliului legislativ, un nume pompos pentru o sinecură fără putere decizională, cu rol consultativ și ornamental, un personaj care să dea cât mai bine! Și au avut ei de ales între doi indivizi, nici unul prea simpatic sau care să fi rupt gura târgului cu ceva ... și totuși! Au avut de ales între Augustin Zegrean, jurist și fost judecător la CCR și principalul violator al constituției și justiției, votatul orașului în care spune legenda că s-ar fi răsturnat o anumită căruță, iordache florin, inginer mecanic, jurist făcut la FF, autorul ordonanței 13 care a scos o țară în stradă, mâna dreaptă a pușcăriașului dragnea, cel poreclit „altă întrebare”, oribilul personaj care ne-a râs tuturor în nas simțindu-se pe cai mari, cu susținerea și proptelele numitului dragnea! Așadar, pe cine a ales parlamentul nostru? Ați ghicit, chiar dacă nu ați auzit: pe

iordache florin,

perechea perfectă a lui slugărel toader, autorul unora dintre cele mai mari mârșăvii comise împotriva justiției din România, dușmanul adevărului și prea plecata slugă a pușcăriașului de Rahova!

   Cum a fost posibil? Simplu, cu peste 180 de voturi pentru și numai vreo 40 contra, adică pentru Zegrean: deci, de circa patru ori și jumătate mai mulți parlamentari, indiferent de culoarea lor politică, și-au spus că după toate mârșăviile comise de numitul iordache, acesta binemerită de la patrie o funcție ornamentală, bine plătită și, mai ales, pe viață în loc să răspundă la final de mandat pentru răul făcut!

PE VIAȚĂ!

   Ei bine da, acum este momentul să ne întrebăm dacă votăm, cum votăm și în special pe cine votăm!

 

  

 

   La vot va trebui să fim mai atenți decât de obicei, în caz contrar, nesimțiții ăștia îl pun pe dragnea direct la Cotroceni când o ieși de la mititica și pe inepta dăncilă iarăși prim ministru: și atunci să vezi trai neneacă! 

   Așa se teme un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu