Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 octombrie 2020

Calcule greșite

   USRul se zbate de mama focului să demonstreze că la alegerile locale a făcut și a dres și, pentru că se teme ca nu cumva să facă altfel de politică decât predecesorii, își dă un șut în koor singur singurel! Acest partid nou, nu este și proaspăt, apucăturile politicianiste mai vechi, pentru care pesedeul și liberalii au dezamăgit în ultimii ani, fiind învțate de barna&Co în timp record! Acest lucru nu-l spun eu, îl spun frământările din tânărul partid, îl spun șmecheriile nominalizărilor pe liste pentru alegerile parlamentare, îl spun nemulțumirile celor care deși au ținut piept pesedeului lui dracnea, astăzi nu mai au loc de noii veniți dintre care mulți au stat la căldurică în ultima vreme!

   Deci? Cu ce sunt mai buni decât pesedeul? Sau decât liberalii? Se pare că răspunsul este simplu:

CU NIMIC!

   Pur și simplu barna&Co au luat partidul ca vanghelie magazinul București, pe persoană fizică care este și taie și spânzură într-o organizație care exact așa ceva nu voia și încerca să evite, organizație ce își făcea un titlu de glorie din democrația și curățenia din noul partid! Păcat ... mare păcat ...

 

  

 

   Toate prostiile făcute acum vor fi decontate la alegerile din decembrie, toate prostiile făcute acum mai dau o gură de oxigen pesedeului, toate gesturile de tâlhărie dictatorială făcute de conducere acum se vor simți în viitorul parlament în care USR+ este posibil să nu joace nici pe departe rolul pe care-l speră acum. Dar ... cu asemenea apucături putinisto ceaușiste, ce viitor mai poate avea partidul ăsta care se laudă că ne cheamă să salvăm România?

   Așa se întreabă un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu