Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 octombrie 2020

Ce rușine ...

   Sectorul 5, posesorul selectului cartier Ferentari, a ales: cel mai bun om care să-i reprezinte și să-i păstorească este nimeni altul decât șoimul piețelor, dușmanul bătrânelor vânzătoare de pătrunjel, spaima tarabelor care nu cotizează, idealul analfabeților, piedone!

   Da, piedone, cel care prin neglijența lui criminală a ajutat la moartea a peste 60 de suflete și arderea multor altora, cel care este deja condamnat la opt ani șu jumătate pentru aceste lucruri, cel care și-a atras votanții cu sloganul generat tocmai de această tragedie („Ai grijă să nu te frigi la vot”), grețosul personaj criminal a fost ales de locuitorii sectorului 5!

   Nu vă grăbiți să huliți locuitorii Ferentariului sau ai Rahovei, zone cam rău famate ale orașului, nu vă grăbiți înainte de a vedea cu ochii minții că tot în sectorul 5 se află și Uranus și 13 Septembrie și Cotroceniul ba ca o echilibrare a cartierului Sălaj se găsește și Palataul Parlamentului!

   Așadar, cine l-a putut vota pe grețosul personaj?

   Cine a considerat o dovadă de deșteptăciune sclipitoare nesimțitul slogan electoral?

   Cine crede că șoimul piețelor merită o medalie pentru Colectiv și nu cei peste opt ani de pușcărie?

   Cine îl poate aprecia pe criminal suficient de mult încât să-i dea pe mână un sector mai populat și mai important decât unele județe?

   CINE?

 

  

 

   Să-l fi votat amărâții din Ferentari, Rahova, Sălaj? Dar unde-i contraponderea din Cotroceni, 13 Septembrie, Uranus, Regina Maria?

   Cine l-a votat și cine nu?

   Probabil că ... probabil că din această dilemă nu putem ieși!

   Totuși ... ce rușine!

   Așa crede un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu