Faceți căutări pe acest blog

marți, 27 octombrie 2020

Șotiile din Șotrile

   Vă mai amintiți de acel nenorocit episod din Vaslui, acela în care o tânără a fost violată de șapte așa ziși bărbați? Cu siguranță, vi-l amintiți! Dar vă mai amintiți opinia comunității din care făceau parte atât nedorita eroină cât și vitejii ei violatori? Dacă nu, vă amintesc eu pe scurt: aproape toată comuna a fost oripilată! Dar nu de fapta golanilor ci de nesimțirea victimei de a se plânge, acuzând-o pe aceasta că i-ar nenoroci pe bieții violatori! Nu-i așa că vă amintiți?

   Venim acum mai aproape de București, în comuna Șotrile din Prahova: comună mare, bogată, frumoasă, cu oameni gospodari ... gospodari poate, dar numai atât, restul de minte și de bun simț pierzându-l dumnealor pe drumul spre secția de votare! Și iată de ce ... fostul primar al comunei Șotrile, s-a ținut pare-se de șotii cu o minoră! Zice rechizitoriul că ar fi avut relații cu victima încă de când aceasta avea 13 sau 14 ani și că după vârsta de 16, aceasta a devenit total dependentă financiar, moral și – sigur – autoritar de dom` primar! Pentru aceste șotii, primarul a fost condamnat cu mult prea multă blândețe de o instanță la un an și jumătate de închisoare cu suspendare: de ce cu suspendare în cauze cu conotație sexuală, nu pricepe nimeni dar, asta este! Conform legii, fudulul mascul feroce și rapace, a pierdut mandatul de primar și nu se arată prea potrivit nici pentru altă funcție aleasă. Cu toate astea, nu se știe cum, candidatura îi este acceptată la ultimele alegeri locale: o greșeală, este adevărat, dar greșeala poate fi îndreptată la vot ...

EI BINE, LA VOT, CONDAMNATUL PENTRU

PORNOGRAFIE INFANTILĂ A CÂȘTIGAT,

PRIMIND PESTE 41% DIN

VOTURILE EXPRIMATE!

   Din acest moment, pe mine personajul nu mă mai interesează, este abject și nu merită să fie numit om, pe mine mă interesează cei peste 41% dintre alegători care, în totalul dispreț al legii, omeniei și bunului simț consideră că un violator și un abuzator sexual este cel mai potrivit să conducă o comunitate umană! Puteți crede? Dintre acești 742 de bărbați și femei sunt convins că majoritatea sunt părinți, cel puțin jumătate sunt părinți de fete, iar ei au considerat că acest davidescu a procedat corect, a făcut bine ce a făcut, că este un exemplu pentru comună, exemplu pe care, mă întreb, l-ar urma și ei?

   Înțelegeți asemănarea cu cazul din Vaslui?

   Înțelegeți acum de ce educația trebuie să fie pe primul loc în preocupările noastre?

   Vă dați seama că în mintea lor puțină, needucată dar întunecată de sfinte moaște și pomeni electorale femeia este în continuare o vită ca cea de la plug iar bărbatul este stăpân?

   Chiar nu vede nimeni că analfabetismul funcțional se traduce prin comportament de ev mediu?

   Am avut ocazia să descifrez un text publicat de invalidatul prădător sexual pe FB, text în care se plânge că a fost furat pe nedrept, că i s-a făcut un rău, că justiția nu ține cont de dorința votanților: nu îl citez aici, pentru că este greu digerabil dar, trebuie să revin la educație – nici un om cu cât de puțină minte la el nu ar fi putut vota pentru un asemenea ipochimen pentru care și scrisul și vorbitul în limba maternă sunt imposbil de dificile! S-au găsit însă 742 de cetățeni din Șotrile pentru care nu există un altul mai bun!

 

 

  

 

   Mă întreb și acum: victima de la Vaslui trebuia, după mintea grețoasă a consătenilor ei, să se simtă mândră? Dar votanții din Șotrile, cum ar mai vota dacă fiica lor ar fi pusă în situația de a fi obiectul interesului unui prădător sexual pasionat de copii? Și atunci l-ar mai vota pe animal pentru a le fi primar?

   Așa se întreabă un om, de pe stradă ...

   P.S.1 Vă rog să notați că nu ne-a interesat partidul din care face parte trup și suflet pseudo independentul candidat!

   P.S.2 Dar dacă respectivul nu ar fi fost primarul cu ajutoarele sociale în mână, cum l-ar privi comunitatea?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu