Faceți căutări pe acest blog

luni, 8 decembrie 2014

Ca milogu' cu mâna'ntinsă sau disprețul la superlativ!

   Între contract și bunul simț

   Ar plăcea cuiva să vadă un meci după ce acesta s-a încheiat?
   Ar plăcea cuiva să vadă un meci după ce acesta nu doar s-a terminat, ci a auzit și rezultatul lui și chiar și comentarii?
   Ar plăcea cuiva ?
   Cu siguranță, nu!

   Place cuiva să vină la o întâlnire și, după o lungă așteptare, partenerul (că partenerelor le stă bine și li se acceptă) să-i spună nu doar că întârzie, ci că a și uitat! Și că nu-i mare lucru, că oricum nu dă nici doi bani pe el?

   Place cuiva să plătească un lucru și să primească în locul lui altceva? Sau chiar nimic?

   Cu siguranță, nu!

   Așadar, dacă toate aceste lucruri, care țin de un minim bun simț și de cei câțiva anișori de presupusă educație de acasă, le-am stabilit, întreb eu:
eUROSPORT România, de ce își bate joc de noi?
Ce i-am făcut?
De ce ne minte?

   Poate părea un nimic, dar așa zisul post de sport, cu toate că emite pe patru programe diferite, nu reușește să respecte orarul și nici măcar nu are bunul simț de a nu mai anunța ceea ce-l face de kko! Dumnealor, reduși la stadiul de „da șefu' ”, nu văd decât câteva sporturi: fotbalul este rege, urmat de (acum) sporturile de iarnă! Orice faci, dai peste alina alexcoi, de nu mai știi ce să faci cu venele: să ți le tai, să ți le lași lungi ... Ori peste sărituri cu schiurile: se știe că românii au un apetit special pentru sportul ăsta care a împânzit țara cu trambuline! Cât despre schi alpin ... chiar nu putem pricepe de ce trebuie să suporți toți analfabeții care-l strică prin lipsa mijloacelor intelectuale pe care le-au primit la angajare: aseară de exemplu, un nene foarte schior, aluneca ... „printre limba română” vorbindu-ne despre „cearei” cu care au fost date schiurile, ori despre „constituția” zăpezii! Hait, mi-am zis, și-a făcut zăpada țară și se duce toată acolo și nu mai este nevoie de contracte de deszăpezire! Greșit, deșteptul coleg al deșteptei specialiste în patinaj și gimnastică, dorea să spună CONSISTENȚA zăpezii și nu constituția!
   Un fel de prestanță și prestație ...
   În paralel cu imbeci deșteptul acesta, un alt specimen sinistru, chinuia de zor povestea unui câine (păcat de câinele utilitar Max, mare păcat) în timpul unui concurs de echitație, între două pronunții franțuzești greșite și o absurditate gramaticală, reușind performanța de a vorbi, uitând de unde și de la ce a plecat!
   CAPODOPERE!
   ADEVĂRATE CAPODOPERE DE GENIALITATE!

   Așadar, să mă mai mir că sâmbătă, la ora 15:00, din patru canale ocupate, eUROSPORT România nu găsește unul pentru a da un meci de snooker? Nu, nu mă mai mir, pentru că dumnealor știu (sau cred) că trebuie dat un sport de iarnă!
   Să mă mai mir, că atâta timp cât încă mai joacă (mult nu mai are) cel mai tare din parcare, cel mai genial, cel mai talentat, cel mai bun, cel mai, cel mai, cel mai ... jucător de snooker din toate timpurile, eUROSPORT România nu găsește o așchie de program lângă călărie și schi alpin și preferă să ne dea a doua jumătate  (de infarct) ÎNREGISTRATĂ a meciului, atuci când știam deja scorul?
   Mai avem de ce ne mira? Nu!
   Să mi se mai pară ciudată întârzierea cu peste zece minute a transmisiei? Nu!
   Așa că, promit să nu mă mai plâng, mergând pe principiul „de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere”!

   Ω

   Totuși, am motive să mă plâng de altceva: sunt convins că eUROSPORT încearcă cu disperare să vândă aplicația numită Player, făcându-i permanent reclamă! Asta nu este rău, rău este altceva:
RECLAMA LA PLAYER, ESTE MINCINOASĂ!
   Reclama sună cam așa (citez din memorie):
„Sportul preferat,
oriunde, oricând!”
   Nu vă lăsați păcăliți!
   În primul rând, funcționează destul de prost și, în al doilea rând,
NU FUNCȚIONEAZĂ DECÂT ÎN CÂTEVA ȚĂRI EUROPENE!
   V-o spune un pățit, unul care a cumpărat abonamentul la Player în 2013 și a constat că nu merge jucăria ORIUNDE!
   Adică, EU!
   P.S. Dacă mai aud o singură dată „ICAR MODERN”, sparg televizorul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu