Faceți căutări pe acest blog

joi, 11 decembrie 2014

Cum să furi un milion! Sau mai multe ...

   În familie ...


   Am băgat de seamă în ultima vreme, apetitul aleșilor noștri în a face afaceri cu propria familie: Hrebe cu fiul, președintele CJ Buzău cu finul, cel al CJ Timiș iar cu fiul, voiculescu cu fiicele, etc, etc! Toate astea dovedesc foarte clar că s-a trecut de la etapa acumulării feroce, capitaliste, la cea a îndestulării familiei, pe principiul: „să mănânce și gura lui, că străinii nu mă interesează”!
   Aceste acțiuni ale familiei mici, imediate, sunt directe și la obiect, demonstrând că „ce naște din parlamentar, bani publici mănâncă”, însă, din păcate, nu au înlocuit complet atacurile familiei extinse asupra bugetului de stat, mergând până acolo încât (ca să rămânem în tonul de până acum) „unii oameni sunt mai egali decât alții”! Adică, a fost depus un proiect de lege, conform căruia, parlamentarii cu un mandat vor primi pe lângă pensie, suma modestă de 2000 de lei, cei cu două mandate 3000 de lei, iar cei cu patru mandate (ați ghicit) 4000 de lei!
   PE LUNĂ!
   Interesant ...
   Să vedem mai întâi de toate, cine a venit cu înțeleapta propunere:

   Da, pentru cunoscători, dumnealui este deputatul PSD (de ce nu mă mir?) de Iași, Anghel Stanciu, om cu ceva bube'n cap, și care-și ține familia aproape! Mult prea aproape! 
   Și tot pentru cunoscători, vă rog priviți fotografia cu atenție și spuneți cine se află în spatele lui! Ei ... ?
   Așadar, pentru dumnealui care abia mai încape în fotoliul de parlamentar, trebuie neapărat ca statul român să facă pe dracu'n patru și să găsească bani pentru a achita retroactiv (din 2010) sumele dorite de flămânzii noștri parlamentari, iar pentru amărâții care au trudit o viață întreagă în trei schimburi, același stat poate asigura o pensie de 1000 de lei/lună după vârsta de 65 de ani!
   Dacă aș fi pus să aleg o imagine reprezentativă pentru nesimțire, aceasta ar fi, aceasta de mai sus! Și, degeaba se dă ofensată madama cu nume bacovian, fiindcă în plen cu vot secret, legea ar trece sigur!
   Iar momentul este perfect ales: oamenii din teritoriu cer deja plata pentru susținerea de la viitorul congres al PSD!

   Ω

   Există o soluție? Da, să fim toți parlamentari, pentru că la cât s-au înmulțit, nu suntem departe!
   Concluzia: PSD-ul nu a fost păcălit de Ponta, PSD-ul s-a lăsat intenționat păcălit de Ponta, pentru că așa a vrut, iar Victoraș trebuia să semneze toate aceste legi dacă ar fi fost ales!
   Dar n-a fost! Vezi dară, că socoteala de acasă nu întotdeauna se potrivește cu cea din târg! Măcar așa sperăm noi ...

CINE OR FI COLEGII FINULUI sTANCIU CARE AU SEMNAT ACEST RUȘINOS PROIECT DE LEGE?
 
ȘI DIN CE PARTIDE?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu