Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 10 decembrie 2014

Cum să înghiți o anaconda!


   O avere curată, găsim?

   Aflăm că un „domn”, căsătorit cu o blondă cântăreață (?!?!?), om cu cămașă albă și cu guler scrobit, plătit din gros de statul român să-i apere interesele, a băgat mâna în anaconda numită SIF Banat Crișana! Așa cum „domnul” acesta a reușit până acum ce nu a reușit naturalistul american, tot așa, mulți colegi de-ai domniei sale s-au specializat în înghițit prăzi din ce în ce mai mari! 
   Averea statutului român, fracționată în bucățele de dimensiunea unei îmbucături, a fost aruncată unor băieți deștepți și fără scrupule, care, împingând în față în parlament câte un om de paie să le țină de șase, au avut grijă să o înghită urgent: cazuri sunt extrem de multe, numai DNA-ul să poată face ore suplimentare, că de lucru este!
   Acum, privind retrospectiv, înțelegem cât de profund și de subtil a fost condusă toată acțiunea ... vă mai amintiți anii '90? Anii aceia frumoși, în care un prim ministru ROMAN ne vorbea despre economia României? Cum că ar fi un morman de fier vechi?
   Și cum ne mai bucuram noi că primim câte un petic de hârtie care ne transforma din mici și proști în acționari?
   ... mari și foarte proști!
   Vă mai amintiți?
   Mai țineți minte cum a fost nevoie să se dea fabrici întregi și pe un dollar, că altfel nu le lua nimeni?
   Mai țineți minte cum principalul concurent al IMGB pe piața internațională a cumpărat uzina cu 500.000$ și a revândut numai clubul fabricii de la Apărătorii Patriei cu un milion? Tot de dollari! Și cum IMGB ... să se odihnească în pace ... !
   După cât de înfloritor este astăzi primul ministru ROMAN de atunci, înțelegem că declarațiile acelea nici măcar nu au fost făcute în cunoștință de cauză, ci că au fost neglijențe în serviciu! Da, neglijențe, dar cu efecte dezastruoase!
   Astăzi, lucrurile se repetă: un „domn” cu blondă soție cântătoare, a cotrobăit ca Iona prin burta fiarei și a mai găsit niște zeci de milioane pentru el și echipa lui! Și cum să nu procedeze așa, dacă guvernele României au procedat consecvent așa: guvernul năstase adrian este deja de notorietate și, sperăm că nu s-au săturat procurorii de aflat diferite lucruri oculte, că mai sunt destule și noi le dorim dezvăluite!
   Așadar, alături de năstase adrian, ar sta bine și un roman petre, ar sta bine și vânzătorii de iluzii ai celor două sute de zile, ar sta bine și continuatorii afacerilor începute sub aceste guverne!

   Ω

   Și să nu uităm flota! Cele peste 300 de mormane de „fiare vechi” plutitoare, date pe degeaba unor personaje care au știut să mai scoată profit cu ele!
   Deci ... să dormim liniștiți?
   DNA LUCREAZĂ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu