Faceți căutări pe acest blog

marți, 23 decembrie 2014

Cică - Spectacole, spectacole ...

   De tot felul!

   Am văzut, vineri seara, un spectacol în adevăratul înțeles al cuvântului! În sfârșit, ProTV a făcut ceea ce ne obișnuise în primii ani de funcționare: spectacol! Pretextul, a fost finala concursului mastervoce, sau visurile României, ceva de genul ăsta, dar nu mai contează: a fost, în sfârșit, un adevărat regal, atât de bun, încât, suntem gata să-i trecem cu vederea micile vulgarități lui Pavel Bartoș!
   De altfel, inutile!

   A urmat apoi, spectacolul echilibrat al schimbului de putere: o altă generație va șterge praful la Cotroceni de acum înainte și, sperăm noi, cu mai mult succes! Dacă facem excepție de faptul că Tăriceanu s-a îngrășat de pare îmbrăcat modern (din față, că din spate crapă!) și că Ponta se grăbește nepermis când nu trebuie, a fost și acesta un spectacol pe care a meritat să-l privim!

   În încheiere, vrem să vorbim despre un alt spactacol, unul care „n-a făcut banii”: cu prilejul aniversării a 25 de ani de la revoluție, o mână (nu exagerez, doar vreo două sute) de suflete rebegite încercau să reîncălzească ciorba stătută a Pieței Universității! Mai interesant și mai urmărit a fost spectacolul circulației blocate în centrul Bucureștiului, decât cuvântările fără cap și fără coadă ale celor ce acum 24 de ani, VARA, nu au apucat probabil microfonul din balconul Universității!
   Așa că, mai toată lumea a dat fuga să contribuie la un alt spectacol, mai apetisant, desfășurat vis a vis de Universitate: la coada calului, a fost îmbulzeală mare la gogoși, la cârnați și la vin fiert!
   Bașca ceva muzică!

   Pentru Piața Universității ne vedem la vară!
  
   Ω

   Acum, ne-a înghețat spiritul revoluționar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu