Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 6 decembrie 2014

Vine moșu'?

   Vin amândoi?
   Ce vor găsi?


   Se pare că și în 2014 avem noroc: vine Hrușcă cu colinde, deci se ține Crăciunul! Ura, bravo lui!
   Dar asta înseamnă că vine și moș Nicolae, deschizătorul de drum al moșului cel mare: din nou ura, datorită lui Hrușcă, avem doi moși!
   Bucurie mare!
   Însă, ce vor găsi cei doi moși?
   Să vedem ...
   Vor găsi o țară plină de speranță, dar condusă de același guvern inept și infantil!
   Vor găsi timișorenii într-un adevărat război cu firma care le ridică mașinile din parcări aflate pe spații private, adică într-o luptă surdă cu Îngerii galbeni, cărora LE INCENDIAZĂ MAȘINILE (nu sunt de acord cu actele acestea extreme, dar recunosc că din nou „banatu-i fruncea” și se opune)!
   Vor găsi la finanțe același ministru ovin!
   Vor găsi muuult mai multe mame minore, care cu copiii în brațe, cred în continuare în cei doi moși și în Iepurașul de Paște, care între timp a plecat înapoi la muncă sau ciordeală în străinătate!
   Vor găsi școli construite tocmai pentru aceste copile care devin mame înainte de a ști să scrie și să citească la un nivel minim, dar pentru care unii primari scot bani frumoși, construind în localităţi fără elevi!
   Vor găsi primării prost conduse de către (în special) oamenii puterii, primării pentru care executivul execută baletul executării ilegalității triplei rectificări bugetare!
   Vor găsi haos și jaf ca la drumul mare în învățământ, acolo unde o COSTICĂ oarecare, deși condamnată definitiv, continuă să se afle la catedră CHIAR ÎN LICEUL ÎN CARE A FURAT viitorul unor copii, vânzându-le iluzia realizărilor fără muncă!
   Vor găsi, fără să caute prea mult, boala de care suferă sistemul românesc de sănătate!
   Și tot fără mari eforturi, vor găsi și modul în care se fac investițiile în țara social democraților care se luptă pentru binele POPORULUI!

   De ce am făcut moșilor această listă: pentru că, orbiți de obicei de București și de guvern, nu avem timp să vedem nenorocirile din țară, mult mai numeroase și, tocmai de aceea, mai grave!

   Ω

   Așa că, poate să cânte Hrușcă oricâte colinde poftește, după ce vor vedea în ce hazna au intrat, s-ar putea ca moșii să nu mai vină în anii viitori!
   VOM VREA ȘI VOM PUTEA FACE CURAT?
DAR, MAI ALES, SĂ NU UITĂM:
ROMÂNIA ÎNSEAMNĂ ŞI BUCUREŞTI, NU NUMAI BUCUREŞTI!
 
SSST ... LINIŞTE ... SE AUDE CUMVA MOŞU'?
NU, ESTE UN RĂTĂCIT CARE STRIVEȘTE NOAPTEA RECIPIENTE DE PLASTIC ȘI SE CEARTĂ CU UN BEȚIV!
 
SĂRBĂTORI FERICITE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu