Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 3 decembrie 2014

Epistolă de cadre, pentru promovarea lui Liviu Dragnea

   Între Resurse Umane și intelectualitate

   Un grup de intelectuali, pe care îi stimez, crezându-se serviciul de cadre, îl ceartă pe președintele ales pentru posibila numire a unui personaj presupus dubios, într-o funcție importantă la Cotroceni! Și fac asta, trăgându-l de urechi pe viitorul președinte printr-o epistolă scrisă cu inimitabilul stil ușor de recunoscut!

   Un ziarist extras din găina cu trei picioare și evenimentul violului zilnic, uită perioada când tâmpea un popor întreg, iese vitejește la bătaie, și-i ia apărarea dubiosului, prin prisma serviciilor aduse de acesta în campania electorală, certându-i (pe bună dreptate) pe intelectualii de la Resurse Umane!

   Vă spun sincer că sunt de acord cu ambele opinii: fiecare are dreptul să creadă ce poftește, în măsura în care are un minim de informații legate de subiect: ba, chiar mă bucură faptul că oamenii sunt interesați de numirile din linia a doua, după ce ani de zile au fost orbiți numai de strălucirea firmamentului!

   Ω

   Dar, cu ceva nu sunt de acord!
   Nu, domnule Cristoiu, Dan Mihalache nu a avut meritul organizării campaniei electorale victorioase a lui Klaus Iohannis, nici gând: acest merit îi revine lui Liviu Dragnea!
   Iohannis este președintele României, numai și numai datorită tupeului și aroganței stângii ce se credea deja câștigătoare!
   Așadar, chiar dacă sunt de acord cu toate părerile exprimate, pe asta nu o pot înghiți!
   De aici mai departe, cugetați dumneavoastră ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu