Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 decembrie 2014

WE ♥ DNA !

      Să fie adevărat?
      Sau, poate nu ...


   Ion Iliescu, ex student în URSS, ex șef în PCR, ex far călăuzitor al revoluției, ex șef FSN, ex șef de partid politic, ex președinte al României, ex șef al PSD care este un ex PCR, pare a fi întrebat - în sfârșit - despre minunile din decembrie '89: dacă cu Vișinevschi după o mie de ani se poate, credem că și cu papa iliescu se poate!
   În felul ăsta, sperăm să reușească să se curețe de orice acuzații și să le arate el ăstora de dreapta cum stă treaba!
   Sau, poate nu ...

   Se aude, insistent, că ar urma la parchetul militar genialul gânditor, amorezul de la APACA, omul pentru care unele femei renunțau la Kent și la valută: Petre Roman! Nu am vrea să aflăm decât pe ce informații s-a bazat declarația aceea, aia cu „economia românească este un morman de fiare vechi”! Mie mi-ar fi de ajuns să aflu și atâta lucru, că privindu-i și ascultându-i fiicele, privindu-l chiar și pe domnia sa cum arată cănit cărând geanta altora, cred că a fost suficient pedepsit!
   Sau, poate nu ...

  „Spune-mi cu cine te însoțești, ca să-ți spun cine ești!”
   Vă mai amintiți proverbul acesta?
   Vi se mai pare de actualitate?
   Mie da, mai mult decât oricând: buna prietenă a inculpatei Bica, Elena Udrea, pare a fi amestecată până peste coama-i blondă în afacerea retrocedărilor ilegale, înpreună cu cocoșii pe care i-a iubit sincer - Dorin&Alin - și pe care justiția este pe cale să-i claponească! Plus mulți alți hoți în costume scumpe, autointitulați „oameni de afaceri”: hai DNA-ul, hai justiția! Așteptăm oficializarea continuării legăturii și după divorțul necesar!
   Sau, poate nu ...

   Iisus din Teleorman pare a-și pierde credinciosul!
   Singurul membru al cultului creștin Mântuitorul din Alexandria, ar fi declarat că:
”Dacă vrem să fim credibili când le spunem românilor
că reformăm partidul, atunci nu Liviu Dragnea este
cel care ar trebui să fie reformatorul PSD. Pentru că el
este doar un alt client al Parchetelor și este numai
o chestiune de timp până când președintele României
va activa art.109 din Constituție”!
   Articolul 109 este cel care prevede că membrii guvernului răspund în solidar și că ei nu pot fi anchetați decât la cererea uneia dintre camere sau a președintelui României! Nouă ni se pare că enoriașul Ponta nu-l găsește vinovat pe Liviu, doar că nu-i place expunerea prea mare la DNA!
   Sau, poate nu ...
   Ucigă-i toaca!

    Directorul executiv al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Satu Mare, Ioan-Mircea Ardelean și Gheorghe Moiș, patron cu punga largă, au fost reținuți pentru luare și dare de mită în cazul în care se dorea urgentarea returnării unor sume din TVA. Știrea, este de o banalitate cruntă, dar v-o aducem în atenție numai și numai ca să înțelegeți că se lucrează și în țară, nu numai în București: din fericire! Din păcate, asta mă face să mă întreb la ce nivel a ajuns corupția în România și dacă măcar un singur leuț este câștigat cinstit!
   Sau, poate nu ...

   Ω

   Așteptăm și dosarul flota!
   Așteptăm și finalizarea EADS!
   Așteptăm și revizuirea unor plagiate!
   Așteptăm cu nerăbdare ca toți cei bănuiți sau deja inculpați să-și demonstreze nevinovăția, în care noi credem cu tărie!
  
   Sau poate nu ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu