Faceți căutări pe acest blog

joi, 30 aprilie 2015

Gigel frone ca o lecție de viață!

   În sfârșit nu s-a sfârșit


   În sfârșit, CNA-ul dă semne de viață - ar zice unii!
   Din păcate CNA-ul dă semne de viață, îmi permit să spun - și iată de ce!

   Aflăm că postul proTV a fost amendat cu suma de 100.000 lei (adică 22222,22222 euro) pentru dialogurile intelectuale pe care unii „invitați” le-au avut în timpul unor emisiuni „La măruță” din luna ianuarie, dar și pentru acte culturale deosebite petrecute în timpul emisiunii „Românii au talent”. În mare, postul a fost taxat pentru că în emisiunea eminentului soț al „superbei Andra” s-au întâmplat următoarele:
goliciune explicită la o oră nepotrivită,
reclamă mascată,
încadrare eronată (voit eronată am completa noi) a emisiunilor.
   Suplimentar, s-au spus și asemenea dulcegării:
„handicapatul acela de ...”, „mincinoasă și nenorocită”, „nesimțito”, „dacă tu o iei pe zdreanța asta în brațe”, „cum tată, mă, pentru o curvă, pentru o zdreanță de femeie?”, „... ajunge la terapie intensivă dacă dau eu ochii cu ea”, „să naşti pe gură, pe gură vreau să naști”, „vagabontule”, „fomistule”, etc, etc!
   În schimb, „Românii au talent” a fost taxată pentru un episod în care un pușcăriaș a mințit pe scenă iar mihaela Rădulescu a căzut în extaz în fața lui, declarând că l-ar ierta de toate păcatele ... Că a mințit într-o emisiune tv, nu-i nici o nenorocire (mint ei sub jurământ!) dar să te iei de modelul național pentru ce a spus, mi se pare exagerat! Păi ce a spus/făcut atunci, este nimic prin comparație cu ce face/spune la fiecare apariție: femeia asta, pe care proTV n-o lasă să dispară aducând-o permanent în față ca pe un monument național al ..., a reușit să ducă pe noi culmi conceptul de vulgaritate, a reușit să transforme și întâlnirea cu un sugar într-un dans la bară și, foarte important, cu ajutorul zisului post reușeșete să devină un model pentru copiii noștri! Un model negativ, dar un model!
   Nu vreau să mai comentez țigănia națională de la măruță, nu vreau să mai comentez concertul de palme pe kooroori de la „Românii au talent”, nu vreau să comentez limbajul vulgar, spectacolul înjositor al femeii (după voce nu s-ar spune) dispuse să sară pe orice musculos, nu vreau să comentez proasta creștere a membrilor unui așa zis juriu (care vorbesc în timpul unui număr posibil artistic), nu vreau să comentez lipsa celor șapte anișori de acasă în cazul soției măruțului și nici râsu-i de Firicel, nu vreau să comentez „Lecții de viață”, nu vreau să comentez multe ce apar pe din ce în ce mai slabul post tv, dar motive de amenzi MAXIME (200.000 lei) și suspendare temporară a emisiei există destule și nu doar cele enumerate de CNA!
   Însă conducerea CNA-ului, are alte pasiuni care-i ocupă timpul, nu binele privitorului!
  
   Așadar, a făcut bine CNA-ul că a reacționat?
   Chiar dacă vă închipuiți că răspunsul este neapărat afirmativ, îmi permit să vă spun că „din contră”: din moment ce sancțiunea vine după patru luni, efectul ei instructiv este nul, descrierea faptelor incriminate nu descurajează eventualii privitori ci chiar îi atrage, amenda în sine este o sumă nesemnificativă pe lângă reclama făcută postului și câștigurile fabuloase obținute din gunoaiele media aruncate unui public din ce în ce mai puțin pretențios!
   „Vacanța mare”, a ajuns un exemplu de bună cuviință iar Florin Călinescu ar trebui să-și ceară locul în Academie!

   Ω

  Nu plânge proTV: găsești tu un alt gigel frone!
 Iar dacă nu-l găsești, te ajută și laura Georgescu să-l cauți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu