Faceți căutări pe acest blog

vineri, 3 aprilie 2015

Recunosc fără rușine ...

   ... am fost naiv!


   Da, am fost de o naivitate îngrozitoare în momentele în care îmi închipuiam că rolul CNA-ului este acela de a supraveghea domeniile media românești, astfel încât să se păstreze o atmosferă civilizată, să nu se agreseze educația și bunul simț, să nu fie violată limba română, etc, etc, înțelegeți dumneavoastră!
   Dar ce aflăm noi din presă?

DNA a extins urmărirea penală pe numele Laurei Georgescu, șefa CNA, cu 34 de noi acuzații:
GEORGESCU LAURA - CORINA, președinta Consiliului Național al Audiovizualului (C.N.A), sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:
- abuz în serviciu, în formă continuată (17 acte materiale),
- instigarea la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (17 acte materiale), se arată în comunicatul DNA.
 

   Asta-i doar la prima strigare, pentru că dumneaei de fapt, are mult mai multe bube, cea mai evidentă dintre ele, fiind aceea de a pune angajați ai instituției să redacteze sesizări FALSE, cărora să li se dea soluții FALSIFICATE, în urma lor amendându-se ȘAPTE televiziuni, care au plătit amenzi cu bani BUNI! Îndrăznesc să merg cu bănuiala un pic mai departe și, să îmi închipui cum funcționa mecanismul ... „dai banu' gros, poate face măruță și sex în direct la oră de maximă audiență în emisiunea „NOAPTE BUNĂ, COPII!” și ie ochei, nu dai banu' cum am zis, te-am ars cât ești de Trinitas, că nu ni se pare normal să povestești la ora 21:30 despre posibila PROSTITUATĂ Maria Magdalena”!
   Buuun, cam așa se petreceau lucrurile, drept care nu ne mai surprinde mizeria televiziunilor românești: dar pentru asasinarea moralității și bunului simț, pentru murdărirea spațiului media autohton cu toate lăturile mahalalelor, pentru promovarea tuturor curvelor și a peștișorilor lor, poate plăti CNA-ul?
   Adică madam georgescu și colegii ei?
   Adică lupii puși cu bună știință paznici la oi!

   Ω

   Așteptăm cu nerăbdare tragerea lor la răspundere și pentru infracțiuni cu conotație altfel decât economică: și le dorim în celulă un televizor, unul care să funcționeze zi și noapte, fără posibilitatea de a fi oprit, un aparat la care să se transmită numai „Suleiman magnificul”, „Trandafirul negru”, „Lecții de viață”, „La măruță”, plus badea și antenele, fufă pentru fiul meu, blonde contra grase, etc, etc!
   Lista, rămâne deschisă!
   Eram să uit: și ceva rubrici de sport ar fi bune ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu