Faceți căutări pe acest blog

vineri, 24 iunie 2016

Curtea supermegaextraaldraculuide supremă?

   Aflăm (fără surprindere!) că parlamentul României s-a opus cererii justiției de a-l lua pe musiu corlățeanu la întrebări despre alegerile din 2014: dacă liberalii nu s-au opus (joc de picioare, știau că oricum cererea avea să cadă) social democrații definitiv condamnatului dragnea au sărit la beregata cucoanei cu basmaua și cu decimalu`, considerând că EI au dreptul să judece în această țară, că EI au dreptul să hotărască în această țară, că EI (din moment ce sunt conduși de un condamnat definitiv) au dreptul și obligația de a-și reintroduce în administrația locală toți cercetații și condamnații! Ca o paranteză: dacă economu` vanghele nu era certat cu conducerea psd, se re-alegea și el, fără probleme, mai ceva ca Agamiță Dandanache!
   Atunci, dacă parlamentul este deasupra tuturor, inclusiv deasupra justiției, ce rost mai are să cheltuim banii cu tribunale, judecători și alte cele? Că sigur știe partidul cine este vinovat și cine nu!


   Astăzi, abia după mai mult de 25 de ani, am înțeles cuvintele corifeului ion iliescu:
SĂ FIE LINIȘTE!
   Să fie liniște, pentru a putea pune la punct sistemul vicios prin care partidul unic să rămână la putere ca partid unic, dar mimând democrația! Mimând democrația, uitând ce înseamnă de fapt democrația și care sunt valorile ei reale, distrugând ideea de muncă, de națiune, de unitate ... aducând în fața și transformând în idealuri valori ca furtul, corupția, crima organizată, etc, etc, etc!


   Doar simplul fapt că un grup urât de toată suflarea românească își poate aroga nestingherit dreptul de a judeca în afara tribunalului și în locul justiției și ar fi suficient ca să explice măturarea lui în forță de pe scena vieții publice a țării: mai puțin la noi, care suntem supărați pentru rezultatul echipei de fotbal și pentru că simona halep iar nu a ...
   Și atât!


   Ω


   Preocupările noatre sunt chiar și așa obositor de intelectuale, obligați fiind să ascultăm fotbaliști filosofând: drept care, dacă tot este atât de cald, să-i lăsăm s-o facă și pe asta!
POATE LA PARLAMENTARE DAU ȘI EI UN MIC ȘI-O BERE!
PĂI NU? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu