Faceți căutări pe acest blog

luni, 20 iunie 2016

Să-mi fie frică?

   Care-i adevărul?




   Precum am aflat, CCR a ajuns la concluzia că infracțiunea de abuz în serviciu rămâne și pe mai departe „pedepsibilă”: lucrul acesta, pe mulți i-a bucurat - pe cei mai mulți, aș spune!
   Însă, unele voci din media - printre care și CTP-ul, personaj insolit, virulent și chiar violent (în limbaj) - ne lasă de înțeles că lucrurile nu stau chiar așa și că în baza legii române, modificarea textului unei legi aduce după sine și obligația modificării încadrării juridice a dosarelor aflate în lucru! Adică zice CTP-ul, într-un timp oarecare, marii beneficiari ai acestei imperceptibile modificări de text vor scăpa de o parte importantă a acuzațiilor ce li se aduc! În plus, interpretarea diferită a textului legii și complicația „defectuos, ilegal, cu încălcarea legii” nu ar face altceva decât să deschidă șmecherește ușa atacurilor la constituționalitatea legii și a acuzațiilor aduse în baza ei!
   Judecătorii CCR, înțelegând că și alții au înțeles ce era de neînțeles, declară că actuala modificare este atât de nesemnificativă și de lipsită de importanță, încât nu va necesita un nou proces de legiferare: vom trăi și vom vedea!


   Acesta este unul dintre momentele în care îmi este pur și simplu frică: îmi este frică de faptul că se va demonstra ceea ce de multă vreme bănuiam, anume că România nu este o țară ci o 
ORGANIZAȚIE MAFIOTĂ! 


   Ω


   În cât timp vor apărea primele atacuri la dosarele DNA?
   Culmea este că în această situație (dacă se va întâmpla așa) numai avocații învinuiților sunt curați și respectă legea:
CE LUME PE DOS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu