Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 iunie 2016

Halviță și Aga Leka?

   Mâine cu Albania ...




   ... își închipuie mulți că va fi ușor!
   Nimic mai fals!
   Mâine cu Albania va fi foarte greu tocmai pentru că toată lumea se așteaptă să fie ușor!
   Ascultând nenumărați cunoscători în ale fotbalului (atât tehnicieni cât și suporteri) mă întreb dacă nu cumva țara asta a fost lovită de „orbu` găinilor”: echipa impresarilor din România nu joacă nimic, se apără cu disperare și lasă un față un om izolat că cine știe ... copiază faimosul catenaccio al nu mai puțin faimosului Helenio Herrera - nu-i cereți lui costi mocanu ori altui comentator să vă povestească despre asemenea lucruri ... ei sunt ocupați să vă vorbească despre cine are „a doua cea mai mare” gaură de șiret ori „al treilea cel mai mic” tatuaj pe călcâi sau alte asemenea prostii!
   Așadar, ne apărăm cu disperare și fără minte, pentru că nu am făcut echipa pornind de la Facchetti sau Mazzola, nici de la Picchi, Suarez sau Domenghini, oameni pe care geniul lui Herrera i-a ales pentru a „interpreta partitura” gândită de magician, ci pentru că asta vede un moșulică în somn, în visele trimise de nu știu cine!


   Și pentru că lucrurile nu erau complet pe dos, pentru că prostiile nu erau suficiente, pentru că moralul nu a fost suficient de zdruncinat pornind de la premisa (falsă) că Franța este mai bună decât noi, că Elveția este mai bună decât noi, că mama dracului este mai bună decât noi, cu puțin timp înainte de europene, Bourleanu al federației a hotărât că este bine și potrivit ca exact în momentul acela să renunțe la echipa medicală a naționalei și să o înlocuiască cu un Oproiu oarecare! Nu spun că omul nu este bun, nu spun că Oproiu acesta nu ar face treabă, dar O ECHIPĂ formată din zeci de oameni nu se învață peste noapte: iar lucrul s-a văzut în meciul cu Elveția, meci în care ai noștri ori au luat „bombonica” greșită, ori nu au fost recuperați corect și la timp!


   Înțelegeți acum de ce mă tem de meciul cu Albania?
   Înțelegeți acum de ce nu am încredere în Bourleanu și în tot ce înseamnă „staff-ul” tehnic îmbuibat de pe lângă federație?
   Înțelegeți acum de ce nu este bun de antrenor un moșulică rău de gură cu ziariștii și pupător de icoane sfințite la Maglavitul lui Bourleanu?


   Ω


   Înțelegeți acum de ce mi-e frică să nu ne facem de râs?
   Dă Doamne să mă înșel!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu