Faceți căutări pe acest blog

luni, 6 iunie 2016

PSD sau PSD?

   Cine va câștiga alegerile locale?




   În urma dizolvării dreptei ca a zahărului candel în apa sfințită a Cotrocenilor, singura întrebare rămasă fără răspuns este chiar cea din titlu: PSD-ul, în buna tradiție a democrației partinice, nu a uitat că ordinele se dau de SUS în jos și că se respectă invers!
   Partidul de stânga, rămas de altfel SINGURUL partid politic adevărat în acest moment românesc, nu uită că democrație de stânga înseamnă să-ți speli rufele în familie iar în public să apari mereu curat, călcat și apretat: chiar dacă în cazul unuia ca zgonea care s-a crezut într-o democrație reală și nu declarativă, călcat a însemnat „în picioarele colegilor de partid”!


   Dreapta plătește din nou votul entuziast, fiindu-i imposibil să înțeleagă până acum că are nevoie de un electorat educat și că nu va câștiga NICIODATĂ în județul Vaslui dacă nu se schimbă structura educațională a vasluienilor. Înlocuirea educației cu entuziasmul (cel puțin în cazul votului) a făcut ca victoria de la prezidențiale să însemne înfrângerile ulterioare: o mulțime incredibil de mare se arată dezamăgită „pentru că Iohannis n-a făcut nimic!” fiindu-i total necunoscute drepturile și obligațiile cetățeanului aflat în fotoliul prezidențial - lovitura de grație, dreapta a primit-o de la (să nu râdeți) tabloidele care o judecă (de fapt acuză) pe prima doamnă pentru modul în care se îmbracă! Este știut că în România și ultima țață îți poate spune cu cine ai de-a face numai și numai după lungimea fustei și zodia croitoresei!
   Să nu mai amintim și procesul cu casa din Sibiu: în acest fel, dreapta funest reprezentată de două personaje (Blaga și Gorghiu) fără sare și fără piper, a pierdut alegerile încă din momentul victoriei la prezidențiale!
   Bonjour mélancolie ...


   Ω


   Ce urmează?
   Victoria acelorași la legislative și creșterea presiunii asupra sistemului de justiție care va trebui să judece „corect” și nu după lege: apoi, totul fi-va posibil!
   Probabil DNA Kovesi va fi trimisă ca ambasador pe undeva: sau mai rău?
   Eu unul nu am emoții, pentru că rezultatul acestor alegeri (dar și al următoarelor) este la fel de incert ca numele câștigătorului emisiunii de pseudo „reality” divertisment ferma animalelor ...
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu