Faceți căutări pe acest blog

joi, 21 iunie 2018

dăncila? vasileasca? Să-l auziți pe iordache Caracal!

   Îl ascult chiar acum pe iordache caracal la Digi 24!
   Îl ascult este bine spus!
   Îl ascult dar nu-l înțeleg!
   Oameni buni, dacă ai un copil care vorbește așa limba română trebuie să-l dai la o meserie unde nu se cere scris vorbit, de preferință la coada vacii! Cum a terminat omul ăsta cursul unei facultăți tehnice? Dar al uneia de drept? Pentru că discursul lui este totalmente lipsit de logică dar plin de greșeli de exprimare și de formare a propoziției și frazei!
   Adică „iordache Caracal altă întrebare” poate să stâlcească limba, poate să se exprime în favoarea jandarmilor (deja mă doare spatele), poate să-l condamne pe ziaristul german luat de pe stradă (omul a scris niște articole despre realitățile din Teleorman și acum i se plătesc!), poate spune că ce au pățit protestatarii ESTE BINE, poate spune că ieri, 20 iunie 2018 manifestanții din parlament au sărit la conducerea pesede deși patru (4) parlamentari pesede au bruscat ziariști, acest om poate spune orice prostie adusă cu tiuga din Caracal și pentru că este sluga lui dragnea ne poate hotărî viitorul? Acest agramat are dreptul să hotărască în ce fel de țară și societate vor trăi copiii și nepoții noștri? Și noi stăm și ascultăm?
ATUNCI, NE MERITĂM SOARTA!

   Ω

   Individul nu poate lua nu bacalaureatul, nu poate lua nici măcar examenul de clasa a-VIII-a! 
AȘA NE TREBUIE!
   P.S. Se pregătește cu largul concurs al individului venit din localitatea cu căruța răsturnată, un nou regulament privitor la păstrarea ordinii și liniștii în parlament: se va aplica probabil și opoziției, așa că pesede-ul este la un pas de a-și vedea visul cu ochii:
SINGUR ÎN PARLAMENT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu