Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 iunie 2018

Totuși ... cine plătește?

   Secretarul de școală de provincie ajuns ministru de interne, a știut să pună la comanda jandarmeriei oameni „pregătiți”: că o fi Cucoș, Sindile sau poate Medvichi (parcă-s nume conspirative, pe cuvânt!) sau oricine altcineva, este clar că știe cam ce ar vrea doamna ministru și execută întocmai! Oricine ar fi el, executantul, nu trebuie să uităm atunci când se va întoarce roata și nu trebuie lăsat/lăsați să slugărească noua putere așa cum le stă în obicei! 
   De ce?
   Pentru ce?
   Și pentru rahatul cu arestările și călcatul în picioare, dar în special pentru altceva: justiția a declarat nulă amenda aplicată de jandarmeria română (ca în filmele cu proști!) 
MANIFESTANTULUI SURDO-MUT CARE 
SCANDA LOZINCI ÎMPOTRIVA pesede!
   Ei bine, da, a fost nevoie de un proces și de o hotărâre judecătorească pentru ca autoritățile numite și comandate de secretarul școlar să afle că au amendat un surdo-mut pentru vociferări! Adică, un subaltern oarecare a primit ordin să scrie procese verbale și, acesta, după ce a intrat în MI cu examene grele, după ce a studiat mult, după ce a învățat pe rupte, după ce a demonstrat că este un intelectual fin, rasat, fiind pus să dea amenzi, a amendat un surdo-mut pentru scandări? 
   Și asemenea imbecili fac școală, se îmbracă, mănâncă și trăiesc bine merci pe banii noștri?
   Este inadmisibil că asemenea neputincioși mănâncă bani buni și se bucură de pensii egale cu 80% din venitul pe ultimele 12 luni, de la o vârstă muuult redusă față de cei ce-i plătesc muncind până la 65 de ani!
   A propos, „deșteptul” care a semnat procesul verbal și lanțul ierarhic de deasupra lui ar cam trebui să plece acasă, fără normă de hrană, de haine și fără pensia aia grasă pe care o așteaptă!

   Ω

   Așadar, cine își cere scuze pentru prostia inimaginabilă făcută?
   Cine îi dă omului acela timpul și nervii și stres-ul înapoi?
   Cine regretă că l-a urcat în dubă ca pe un infractor?

CINE PLĂTEȘTE BĂI SECRETAR ȘCOLAR?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu